Jedna manje fina tema...

Ma znao sam, niko da odgovori konkretno. Pa nije valjda da sam ja jedini imao takvo iskustvo?
Ajde kad ste tako "fiiiiniiii" da vas pitam jedno drugo pitanje.
Da li volite anilingus? Ako neko ne zna sta je to neka potrazi preko google-a.
Ja licno volim to da radim, narocito kad se mucim da gurnem jezik sto dublje unutra. Tako se vezbaju misici jezika, sada mi je jak kao struna :wink:

tamo sam gde....:
Steffan:
tamo sam gde....:
Steffan:
lazy_panther:
wau, al se lepu 'cice' na sirovine... hehe, go for it... :lol: :lol: :lol:

Kome ti cico ti maco? :P
nemo se palis :lol:

Sada mi to kazes... :( sto mi neko nije rekao da je muskarac... :cry:
:cry: kada trckas... :wink:

hahahaha.. sto jes jes.. :lol: kao neka balava pudlica kevcem i naskacem na noge... ne moze covek da me strese kada navalim... :P

Iceman:
Devilishgirl:
Iceman:
Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!" :)
Da promenim nick u pussycleaner?

Bolje da se uclanis u International Association of Assholes.
Sto?

Cuvaj se Devilsgirl, ja se ne bih upustao sa ovim pomahnitalim manijakom u dijalog na tvom mestu... ko zna sta je u stanju da uradi sa onom nabreklom jezicarom... :P

Iceman:
Da li vam se ikada desilo da krenete da dajete nekom oral ali vas tamo dole saceka neprijatan miris, recimo ubudjale ribe ili ne daj boze nesto jos gore? Ozbiljno, imao sam jednu cicu slatku kao bog, spustio se dole kad ono cudo! Sta u tom trenutku radite? Ja sam je odradio ali zato sam joj odmah dao zvaku da vidi kako je to!
Ajde da vas sada vidim, narocito one "iskusne" i sirokih shvatanja, koji su sigurno na ovo naleteli!

Dobro Iceman konacno si shvatio da lepota ne znaci automatski i cistocu, finocu i slicne stvari
Riba se verovatno kupa jednom nedeljno i to subotom, a ti naleteo u petak vece....losa sreca, sta da ti kazem

Kathrin:
Iceman:
Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!" :)
Da promenim nick u pussycleaner?
daj,skroz mi je neprijatna pomisao na to sto ti se desilo,so sorry...
Svaka cast sto si izdrzao,jer ja ne znam kako bih,a nick nemoj da menjas super ti stoji :wink:
Nisi se prala? :shock:

Iceman:
tamo sam gde....:
ali izgleda da ti se nesto u svemu tome svidelo cim si odradio do kraja :roll: :arrow: volis malo da mucis sebe :lol:
Jos jedna Mudrica! :wink:
Dok sam to radio nije mi bilo lepo, sada jedva cekam neku sa jacim mirisom, ne znam zasto ali pali me taj miris. Jedino se malo bojim neku bolestinu da ne navucem....

Ако те пали тај смрад трулежи, ти онда мора да си латентни некрофил.
Можеш да завршиш клиничку мед. тамо има доста трулих *ичака...

Iceman:
Da li vam se ikada desilo da krenete da dajete nekom oral ali vas tamo dole saceka neprijatan miris, recimo ubudjale ribe ili ne daj boze nesto jos gore? Ozbiljno, imao sam jednu cicu slatku kao bog, spustio se dole kad ono cudo! Sta u tom trenutku radite? Ja sam je odradio ali zato sam joj odmah dao zvaku da vidi kako je to!
Ajde da vas sada vidim, narocito one "iskusne" i sirokih shvatanja, koji su sigurno na ovo naleteli!

Da li si pomislio da cura ima zdravstvenih problema? Mislis da njoj nije bilo neugodno, mozda i neugodnije nego tebi. Postoje bakterije koje se razviju kod pada PH vrednosti, zbog stresa i sl. te dolazi do raznih upala, tada vagina ima miris ribe. Veruj mi ni jedna devojka to sebi ne zeli.

Iceman:
:shock: :shock: :shock: :? :roll:

jes da je stariji ali odgovara temi:
sede muja,hasa i fata u kafani.
Hasi ispadne cigara i on se sagne da je uzme i pogleda fati ispod suknje,ustane i kaže muji:
a tvoja fata prava muslimanka nosi i zelene gaće.
A muja odgovori: ma kakve gaće to su zunzare :!: :!: :!:
A sada stvarni odgovor,sa obzirom da imam mnogo godina i dovoljno iskustva evo nekih primedbi na ove komentare.Treba žensku uvek pripremiti na to šta ćete joj raditi. Opišite do detalja kako ćete joj gurnuti jezik,koliko duboko,da li će te joj lizati klit ,sisati ga,lagano grickati i naravno uvek napomenite da volite da joj pičić miriše kao i ona.
Nikada do sada nije omanulo.Čak i kod nekih kojima niko nikada nije lizao,te su bile najbolje. Zaista je izuzetno zadovoljstvo da kada je ližete i gurnete recimo prst unutra i osetite u trenutku kada svršava kako se vaginalni mišići stežu a ženska vrišti od zadovoljstva. Prvo sve treba pripremiti i nikada ne dozvoliti sebi da prvi svršite kada se upoznate i počnete ono pravo. Uzdržite se,ližite je i dovedite do vrhunca a onda će ona da vam vrati više nego što očekujete. Ne očekujte da na 38 stepeni koliko je bilo danas pičić miriše na čokoladu ali posle jedne lepe priče na uvo sama će otrčati i kupatilo što je i normalno. Dakle ne preterujte sa glupim pričama kako pičić smrdi.Smrdi i nama iz usta kada popušimo 2 kutije cigara i popijemo par piva pa nas one ipak ljube(ko da ljube pepeljaru).
Kada sam prestao sa cigarama i pivom a o fudbalu i da ne pričam UPETOSTRUČIO SE BROJ.
Prema tome ližite i uživajte.
2&3

Da li ste nekada pojeli nestto sto ima ukus pokvarenog bajatog kikirikija pa vam dodje da progutate sampon da bi ubili ukus, pojeli nedozrelu vocku pa vam se usta onako skupe pa ne mozete da pricate, nesto sto ima miris pokvarenog pire krompira i kiselog kupusa u isto vreme, a sve to da lici na ucrvljalo suvo meso?
E tako sam se ja odecao u tom trenutku![/quote]

Da nisi promasio?pa si malo ruckao salatu?

Back