lazy_panther:eto, cice na sirovine, a na mene fegeti... oh, well... at least something...
God dammit you're a man!?!?!? AAAAAA I'M NOT A GAY I'M NOT A GAY!! :x
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lazy_panther:eto, cice na sirovine, a na mene fegeti... oh, well... at least something...
tamo sam gde....:nemo se palisSteffan:lazy_panther:wau, al se lepu 'cice' na sirovine... hehe, go for it...![]()
![]()
![]()
Kome ti cico ti maco?![]()
![]()
Steffan:tamo sam gde....:nemo se palisSteffan:lazy_panther:wau, al se lepu 'cice' na sirovine... hehe, go for it...![]()
![]()
![]()
![]()
Sada mi to kazes...sto mi neko nije rekao da je muskarac...
![]()
tamo sam gde....:Steffan:tamo sam gde....:nemo se palisSteffan:lazy_panther:wau, al se lepu 'cice' na sirovine... hehe, go for it...![]()
![]()
![]()
![]()
Sada mi to kazes...sto mi neko nije rekao da je muskarac...
![]()
kada trckas... :wink:
Iceman:Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!"
Da promenim nick u pussycleaner?
Sto?Devilishgirl:Iceman:Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!"
Bolje da se uclanis u International Association of Assholes.
Iceman:Sto?Devilishgirl:Iceman:Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!"
Bolje da se uclanis u International Association of Assholes.
Iceman:Da li vam se ikada desilo da krenete da dajete nekom oral ali vas tamo dole saceka neprijatan miris, recimo ubudjale ribe ili ne daj boze nesto jos gore? Ozbiljno, imao sam jednu cicu slatku kao bog, spustio se dole kad ono cudo! Sta u tom trenutku radite? Ja sam je odradio ali zato sam joj odmah dao zvaku da vidi kako je to!
Ajde da vas sada vidim, narocito one "iskusne" i sirokih shvatanja, koji su sigurno na ovo naleteli!
Nisi se prala? :shock:Kathrin:daj,skroz mi je neprijatna pomisao na to sto ti se desilo,so sorry...Iceman:Hmmm, mozda da probam u oglasima, "lecim sve vrste neprijatnih mirisa i probleme sa sekretom, prirodnim putem potpuno bezbolno!"
Svaka cast sto si izdrzao,jer ja ne znam kako bih,a nick nemoj da menjas super ti stoji :wink:
Iceman:Jos jedna Mudrica! :wink:tamo sam gde....:ali izgleda da ti se nesto u svemu tome svidelo cim si odradio do kraja![]()
volis malo da mucis sebe
![]()
Dok sam to radio nije mi bilo lepo, sada jedva cekam neku sa jacim mirisom, ne znam zasto ali pali me taj miris. Jedino se malo bojim neku bolestinu da ne navucem....
Iceman:Da li vam se ikada desilo da krenete da dajete nekom oral ali vas tamo dole saceka neprijatan miris, recimo ubudjale ribe ili ne daj boze nesto jos gore? Ozbiljno, imao sam jednu cicu slatku kao bog, spustio se dole kad ono cudo! Sta u tom trenutku radite? Ja sam je odradio ali zato sam joj odmah dao zvaku da vidi kako je to!
Ajde da vas sada vidim, narocito one "iskusne" i sirokih shvatanja, koji su sigurno na ovo naleteli!
:shock: :shock: :shock: :?Iceman:Da li vam se ikada desilo da krenete da dajete nekom oral ali vas tamo dole saceka neprijatan miris, recimo ubudjale ribe ili ne daj boze nesto jos gore? Ozbiljno, imao sam jednu cicu slatku kao bog, spustio se dole kad ono cudo! Sta u tom trenutku radite? Ja sam je odradio ali zato sam joj odmah dao zvaku da vidi kako je to!
:shock: yebote, ljudi sta vi to kresete, gdje samo nalazite takve slucajeve, e ovo je stvarno strasno sva sreca te jutros nisam doruckovao kad otvorih ovu temusnoshaj efendija:Nije to nista. Ja sam imao kombinaciju smrada + neka lepljiva masa kao lepak za miseve. Mogao sam ostati zalepljen. :? :?