I
Pomalo goreci,skrenuo sam pogled sa njenih ociju nadajuci se da to nista ne znaci.
nadajuci se da ti maleni minuti provedeni sa njom ne znace nista vise od jedne male price mladih u potrazi za sustinom..
Ali senka njenih ociju me je pratila mesecima,uhodeci me,spijunirajuci..prateci svaku moju misao i podsecajuci me na nju.
Pokusah da pretvorim ta osecanja u ljubav..ali nje nema...ona cak ni ne zove vise
Nju bas briga,ko li njoj luta mislima dok njene same oci svrckaju po mome srcu.
Dal ona to zna..
A ja,zivim sporo i dalje prateci senke vremena,starih dobrih dana,
Tek povremeno mi zasija u glavi onaj zvoncic koji joj je visio sa tanke bluzice,ili me ugreje njen
mekani dodir..
Protresem glavom i nastavim dalje sa zivotom..
a onda shvatih da je ona moj zivot,da sam bez nje i secanja na nju ja samo prazna skoljka,
koja usamljeno stoji u zabacenom uglu plaze zivota i peva svoju pesmu o njoj.
A nje i dalje nema.
Pomalo goreci,skrenuo sam pogled sa njenih ociju nadajuci se da to nista ne znaci.
nadajuci se da ti maleni minuti provedeni sa njom ne znace nista vise od jedne male price mladih u potrazi za sustinom..
Ali senka njenih ociju me je pratila mesecima,uhodeci me,spijunirajuci..prateci svaku moju misao i podsecajuci me na nju.
Pokusah da pretvorim ta osecanja u ljubav..ali nje nema...ona cak ni ne zove vise
Nju bas briga,ko li njoj luta mislima dok njene same oci svrckaju po mome srcu.
Dal ona to zna..
A ja,zivim sporo i dalje prateci senke vremena,starih dobrih dana,
Tek povremeno mi zasija u glavi onaj zvoncic koji joj je visio sa tanke bluzice,ili me ugreje njen
mekani dodir..
Protresem glavom i nastavim dalje sa zivotom..
a onda shvatih da je ona moj zivot,da sam bez nje i secanja na nju ja samo prazna skoljka,
koja usamljeno stoji u zabacenom uglu plaze zivota i peva svoju pesmu o njoj.
A nje i dalje nema.