Jedna Ljubav-Izgubljeni Delovi

Bacao sam kamencic vremena nemarno,niz te neuredne crepove vecnosti..
Sunce je visoko na nebu,sirilo je svoje krake kao da zeli zagrliti celu planetu..
Tuga je i dalje prisutna,eno je,sunja se iza ledja..podlo se smeje prateci me,
skrivajuci se iza svakog ugla..sireci i dalje svoj uticaj.
Monotonost se razvila,otrovala me,i odomacila se.
Svaki trenutak bio je nov treptaj bola koji prozima srce,ali svaki novi trenutak je drugacije boleo,razlikovao se..
Bio sam potpuno sam u svojim mislima,opet krisom se podsecajuci onih trenutaka provedenih sa njom..
I mrzeo sam sebe zbog toga,zbog tih memorija koje me uhode,koji se ponovo desavaju u mojim snovima..
pa svaki dan prozivljavam isti kosmar.
Ljudi su prolazili,srecni,veseli,sa voljom za zivotom,
toliko razliciti od ove mracne senke koja pognuto sedi na vrhu svoje brige,u potrazi za izgubljenom dusom..
Mozda ces misliti o meni kada budes bila sama..mozda ces se zapitati kako je meni tada bilo,a srce ce da ti se razboli..Pitaces zvezde i mesec,pitaces nasmejano sunce i radoznale vode da li su me videli..Vetar ce doneti miris gorke istine,kad shvatis da je zivot moj uvenuo bez tvoje nege..
Nisam hteo svet,niti moc..nisam hteo nista vise osim tvog osmeha i pogleda
A ti se tada seti toga,dok tragas za divljom zveri,neukrotivom ljubavlju..
Mesec ce ti se smesiti i dalje,a tebi ce isto u misli uci onaj trenutak.
Sunce ce te pozdravljati u jutarnjem urliku,a ti ces se vratiti u ona nasa vremena
a tek nebo,zvezde..i od njih ces i ti bezati,jer njihov prek pogled ne moze niko prihvatiti.
One su same zeljne ljubavi,zvezde nikad nisu spojene,udaljene su kao susedi koji pozdravljaju jedni druge,preko kratke ograde,sa osmehom na licu.
Zato tragaju za pravim ljubavima,i placu zbog rastanka..

U secanjima ostaje samo ono vreme u kome su u nama,neki dogadjaji i neki ljudi,ostavili neizbrisiv trag.
Vreme je u njima relativna kategorija-nekad se"stvari koje su nam oduzimale dah" mere sekundama.
I te sekunde cesto izgledaju kao vecnost...mnogo puta smo ih ponavljali u svojoj viziji,razmisljali o njima u trenucima usamljenosti..
Otuda i secanje na ove tvoje fragmente koji izgledaju kao izgubljeni delovi neceg sto je bilo tvoje,sto si smatrao dragocenim...

Emotivno napisano...I like it,Shady !

Back