e ovako, prije sedmicu dana se neko podobro obrusio na mene i odlucio da mi .. facebook profil.....(sto nije nimalo lako) i ajde hakuje ga podobro na neku foru (na koju nisam svjestan da sam pao, moze to biti da sam otisao na neki link ili tako nesto neam pojma) i ja poludim ,nerviram se (posto sam izrazito zavistan) msm, ko ce sada stavljati slike pozivati prijatelje.... kazem drugarici da ode na zid i da stavi ''ne radi mi profil ne saljite i ne kacite nista''
ajde napravicu novi profil, i sinoc napravim i pozovem oko 50 ljudi koliko sam stigao....i svi pocnu da kace ooo brate neka si se vratio bla bla bla
jutro. 10:00 . ustajem. odlazim do laptopa. --->>facebook.com , ali kaze '' ma jok''..... ili ti ga - ponovo je uhakovan ahhaahh to je bilo maloprije ne mogu da vjerujem.....
a razumijem se mnogo dobro u internet i racunare( informatiku cu da upisem) ali brate sta da radim sad???????????kakooo radi oooooovoooooo? znam da nije do sifre i ne mogu da je resetujem jer je rezultat hakovanja onemogucen pristup mailu.... strasno.... razmisljam da stavim na zid ovoga profila '' molim te pusti me na miru, evo ..... samo me pusti da napravim profil
DD ako treba dizem hipotekarni kredit
sad na fejsu kad ukucate moje ime reuzlati su : ''petar petrovic'' ,'' petar petrovic(novi profil)'' , a boga mi kako je krenulo uskoro pravim '' petar petrovic (najnoviji profil)''.
....................u neka doba sledeci ce da bude ''petar petrovic (stay tuned)''
eto kakvu muku mucim i kakva muka muci mene
))))pomagajte ljudi
ajde napravicu novi profil, i sinoc napravim i pozovem oko 50 ljudi koliko sam stigao....i svi pocnu da kace ooo brate neka si se vratio bla bla bla
jutro. 10:00 . ustajem. odlazim do laptopa. --->>facebook.com , ali kaze '' ma jok''..... ili ti ga - ponovo je uhakovan ahhaahh to je bilo maloprije ne mogu da vjerujem.....

a razumijem se mnogo dobro u internet i racunare( informatiku cu da upisem) ali brate sta da radim sad???????????kakooo radi oooooovoooooo? znam da nije do sifre i ne mogu da je resetujem jer je rezultat hakovanja onemogucen pristup mailu.... strasno.... razmisljam da stavim na zid ovoga profila '' molim te pusti me na miru, evo ..... samo me pusti da napravim profil

Poslednja izmena od moderatora: