serbiano Aktivan član Poruka 1.878 10.12.2008. u 00:53 - Jedna dobra vest #26 Saramat: Напротив баш се радујем расплету ситуације Kliknite za proširenje... koliko choveku treba da fali samoposhtovanja, pa da ovako ochigledno prizna da je proruska gnjida ...
Saramat: Напротив баш се радујем расплету ситуације Kliknite za proširenje... koliko choveku treba da fali samoposhtovanja, pa da ovako ochigledno prizna da je proruska gnjida ...
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 10.12.2008. u 00:54 - Jedna dobra vest #27 znachi dobice ukrajina po pichci shto ih postavljach toliko mrzi kada se tome raduje?
serbiano Aktivan član Poruka 1.878 10.12.2008. u 00:56 - Jedna dobra vest #28 ΘΥΡΑ 7: U Srbiji je jedino gnjida i smrad onaj koji nije za rusiju Kliknite za proširenje... aj josh zapevaj vlad putine rashiri mi butine, i bicesh taman! hebote gori ste od bechkih konjushara, i oni imaju vishe ponosa!
ΘΥΡΑ 7: U Srbiji je jedino gnjida i smrad onaj koji nije za rusiju Kliknite za proširenje... aj josh zapevaj vlad putine rashiri mi butine, i bicesh taman! hebote gori ste od bechkih konjushara, i oni imaju vishe ponosa!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 10.12.2008. u 01:16 - Jedna dobra vest #29 serbiano: aj josh zapevaj vlad putine rashiri mi butine, i bicesh taman! hebote gori ste od bechkih konjushara, i oni imaju vishe ponosa! Kliknite za proširenje... Nema niko vise ponosa od mene Nisam do sada sreo takvog coveka-mani se ti konjusara jer se oni ljudi brinu o tebi i timare te citav dan kako te bre nije sramota
serbiano: aj josh zapevaj vlad putine rashiri mi butine, i bicesh taman! hebote gori ste od bechkih konjushara, i oni imaju vishe ponosa! Kliknite za proširenje... Nema niko vise ponosa od mene Nisam do sada sreo takvog coveka-mani se ti konjusara jer se oni ljudi brinu o tebi i timare te citav dan kako te bre nije sramota