- Poruka
- 989
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i?
Ne mozes da zamislis koliko sam euforicna zbog ove udarne vesti.Ulepsao si mi noc...![]()
Oce li opetOtpor ici da je popomaze /
Nadam se da cu se i ja pojavljivati u tvojim snovima.![]()
[/Q
Pa da, mogao bi...jos jedna nocna mora manje vise.Ionako su u ovoj zemlji svi postali sizofreni.![]()
Narandžasta boja je nekako ... topla ...
a plašim se da će zato u Ukrajini biti jako hladno ...Neplaćeni dugovi za gas, skok cene sa 170 na 450 $ ...
Ne treba, chika Berezovski sredio stvar.![]()
Narandžastu boju s ponosom nosi gradska čistoća.Mislim da su i oni prozapadno orijentisani.
Jesu,moraću da pazim ko viri iz kontejnera dok nosim đubre.А да нису у ствари њихови шпијуни у Србији![]()
Jesu,moraću da pazim ko viri iz kontejnera dok nosim đubre.![]()
Narandžasta boja je nekako ... topla ...
a plašim se da će zato u Ukrajini biti jako hladno ...Neplaćeni dugovi za gas, skok cene sa 170 na 450 $ ...
izgleda da proruske gnjide po Srbiji vishe brine ova vest negoli Ukrajince!
![]()
Možda neće ići baš dotle ... ali da će se ubzati rešavanje Ukrajine kao jedne od ključnih tačaka - i treba. Narandžasti kauboji i ostali kauboji svih boja - nazad u preriju ...Ako je istina , onda ce to samo ubrzati obracun , i varovatno devastaciju Ukraine .
Taman toliko koliko i proameričke gnjide ...izgleda da proruske gnjide po Srbiji vishe brine ova vest negoli Ukrajince!
![]()
Ja mislim da su kod zabrinuti samo gore pomenuti radnici gradske čistoće.Plaše se da će umesto narandžaste uniforme dobiti plavo-žutu sa zvezdicama.izgleda da proruske gnjide po Srbiji vishe brine ova vest negoli Ukrajince!
![]()
izgleda da proruske gnjide po Srbiji vishe brine ova vest negoli Ukrajince!
![]()