JEDNA DOBRA VEST - STIZU ZUTI AUTOBUSI !

Konacno,posle sedamdeset godina,od zavrsetka Drugog svetskog rata,beograd konacno dobija zute autobuse

za prevoz skolske dece.Ta praksa sa zutim autobusima,u svetu je poznata,vec od dvadesetih godina,proslog veka.

Ali,tek sada,zahvaljujuci zalaganju naseg Gradonacelnika,G.Sinise Malog (pre bih rekao,velikog) deca ce dobiti

ono sto zasluzuju.Poznato je koliko su skolska deca u nasem gradu beogradu,izlozena opasnostima kada idu u svoje

skole.Autobusi gradskog prevoza,uvek prepuni putnika.Deca,pogotovu ona manja,osnovci,tesko su opstajala u

nepodnosljivim guzvama u istom autobusu,u kome se prevoze odrasli putnici.Kako sam u novinama procitao,

kupljeno je dvanaest tih skolskih,zutih autobusa.Svaka cast agilnom Gradonacelniku.Samo mi jedno nije jasno.

Zasto Predsednik Nikolic,nije odlikovao,ovako vrsnog Predsednika glavnog grada ?

Dvanajst žutih školskih autobusa za stotinak osnovnih škola Beograda?
Dok nema svaka škola svoj autobus-sve je to slabo,ali hajde-bar početak nečeg...
Neka voze samo decu na linijama kojima se prolazi pored škola-pa već nešto...:ok:
Jedino što će to biti uključeno u predizbornu kampanju...:mrgreen:

Cudna je narav ljudska.Omiljeni narodni lik,koji je vladao tiranski,citavih pedeset i kusur godina,nije nikada kupio ni jedan jedini skolski zuti autobus.
Sada,kada ovo odlicno Gradsko rukovodstvo,kupuje sest takvih autobusa,e i to ne valja.Sada kazu,a sto ne kupe za svaku skolu ponaosob,po jedan zuti autobus.Jedna od mnogih narodnih poslovica,glasi: "Podaj slepcu kobasicu,reci ce,kriva je" je.!!!

Zakasneli Nemam nameru,da branim nikoga,a ni da napadam.Ali,ne znam sto si se ti,toliko zakacio,bas za te \,kako ti kazes "zute".Pa dobro
da li znas neke,neke koje se kriju iza neke druge boje.I ne znam,ko je uopste pominjao Demokrate.Zute autobuse,nisu kupili zuti,nego neki
drugi,cije boje ne znam,i ne treba da znam.Vazno je jedino,sta urade koji su trenutno na vlasti.A da li su zuti,crni,crveni ili plavi,to je zaista
irelevantno.Nemojmo za svaku sitnicu,mesati politiku.Kupuju se autobusi zuti,da deca ne muce muku u gradskim autobusima,sa odraslima.
A koji ljudi,iz koje politicke partije tu dobru stvar rade,to decu ne interesuje.A ne bi trebalo.ni tebe,ni mene,niti ikoga od nas.Fersten !!!.

Back