- Poruka
- 72
Sviđa mi se jedna cura,19 godina,jako lijepa,par puta smo pričali,kad bi se pogledali nasmješila bi se onako slatko,jednom u disku mi se prva javila i mahnula pred svojom frendicom... problem je šta je rjetko viđam zadnji put smo pričali prije 1ipol godinu,zadnji put sam je vidio ljetos izdaleka... pogotovo je sad problem kad je otišla na faks 300 km od mog mjesta,i kad dođe doma za praznike ili vikendom opet nemogu doć u kontakt s njom jer smo u skroz različitim društvima, nemam njen broj,preko fejsa isto nemogu ništa jer ima takve postavke da joj skoro nitko ne može poruke i zahtjev slati...osim toga malo me brine to šta je u veliki grad otišla studirat, tamo je nitko ne zna i može radit šta hoće,kažu da često te koje odu na faks rade sve i svašta,ševe se sve u 16,piju,tulumare...čitao sam i ispovjesti studentica iz Srbije iz Hrvatske iz BiH koje su se prostituirale da bi plaćale ispite,robu,šminku,štiklice,torbice...a neke se daju profesorima kako bi dobile prolazne ocjene na ispitima...koliko tu istine ima ? Jeli to ipak pretjerivanje ? Nadam se da ta o kojoj pišem nije u tom điru...