Jedino sto je gore od statusa americkog neprijatelja, jeste biti americki prijatelj

Па не личи ми баш да ради за интересе Немачке, а она је ваљда дала награду, ако не грешим.
Мени више личи на човека МИ6 и Мосада.

Da bi to shvatio,moras da znas ko sa njim "upravlja" u Srbiji i na cijoj je listi doticni?!

Како прођоше талибани, наоружаше их против Руса, винуше у небеса, па после по њима опалили!
Слоби хтели нобелову награду за мир, када је пустио Крајину да падне , и када је увео санкције Р.С.
Па како прође! То вам је америка!

Ima tu svega po malo.:rtfm::mrgreen:

Већина саветника му је школовано у Британији. Док је био министар војни, саветници су му били британски и амерички генерали. Има ту и јеврејског утицаја, засигурно.

Већина саветника му је школовано у Британији. Док је био министар војни, саветници су му били британски и амерички генерали. Има ту и јеврејског утицаја, засигурно.

Pitanje glasi:ko ga drzi na uzdi u Srbiji odnosno,ko ga savetuje?

Масон Клод Борнери, генерални секретар спољних послова Велике лозе Оријента Француске, боравио у Београду. Разлог његове посете је церемонијално паљење пламена новоосноване лозе Великог Оријента у Београду, "Верност" и, како казе, "пре свега контакт с брацом Србима у Београду". Тим поводом господин Борнери за "Блиц" говори о циљевима и улози масонског покрета данас и расветљава недоумице које га вековима прате.

Масон Клод Борнери, генерални секретар спољних послова Велике лозе Оријента Француске, боравио у Београду. Разлог његове посете је церемонијално паљење пламена новоосноване лозе Великог Оријента у Београду, "Верност" и, како казе, "пре свега контакт с брацом Србима у Београду". Тим поводом господин Борнери за "Блиц" говори о циљевима и улози масонског покрета данас и расветљава недоумице које га вековима прате.

Naprimer:mrgreen:
Ko je docekao Bornerija,ko mu je bio domacin i ko je trenutno na celu,neces nigde procitati:mrgreen:
A sta mislis zasto?

O tome se SIGURNO nece praviti emisija a jos manje na TOJ televiziji:mrgreen:

Па наравно, ово је била само шала...Али ето, ми смо мала држава геостратешки веома важна великим силама. То је увек било тако и да кажем да је донекле нормално, да су наши политичари под контролом разних служби, друштава и страних влада, само очигледно нису способни да то искористе на прави начин.

Back