Jedino srpska vrata otvorena= prodali bi i .......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je dokaz burazeru da srbi nemaju nacionalnu svest i da je kod njih sve na prodaju cak i onima koji su pobili najvise srba u 20-tom veku....

hrvatska idea slabo posluje u srbiji , slabo ko tamo ulazi, i sad se naso jedan djokovic da svoj renome sportiste nacionalnog trosi na vadjenje njihovog poslovanja u srbiji....

a za to vreme mesic ce da nastavi da pljuje i ponizava srbe i srbije, a srbi ce da idu i da kupuju kod mesicevog najomiljenijeg hrvata i saveznika - todorica

to je dokaz burazeru da srbi nemaju nacionalnu svest i da je kod njih sve na prodaju cak i onima koji su pobili najvise srba u 20-tom veku....

hrvatska idea slabo posluje u srbiji , slabo ko tamo ulazi, i sad se naso jedan djokovic da svoj renome sportiste nacionalnog trosi na vadjenje njihovog poslovanja u srbiji....

a za to vreme mesic ce da nastavi da pljuje i ponizava srbe i srbije, a srbi ce da idu i da kupuju kod mesicevog najomiljenijeg hrvata i saveznika - todorica

naravno...slazem se da smo bez svesti, uglavnom ikakve.:lol:
najstrasnije zadusne babe ikada...e to smo

ma ubijamo se od izvoza:roll:

znaju oni bolje od nas...ne brini. samo , znaju oni i da se jedno govori javno, a drugo misli...a i radi.
tacnije diplomatija u svim oblicima je jaca strana njihovih politicara....nasi naravno ne znaju ni kako se to pise......

Jedino sto je kao navodno frka je to sto ce Miskovic da udje na njihovo trziste, pa ce i tamo da zavee monopol.

Aha, poplasise se.

Sad kad je sve otislo na dobos, sad ce da lupe sakom o sto i da odlucno kazu, ,,E, pa ne moze vise ovako!"

Nisu ljudi znali sta se radi :roll:

Jedino sto je kao navodno frka je to sto ce Miskovic da udje na njihovo trziste, pa ce i tamo da zavee monopol.

Aha, poplasise se.

Sad kad je sve otislo na dobos, sad ce da lupe sakom o sto i da odlucno kazu, ,,E, pa ne moze vise ovako!"

Oni nikada ne znaju nista na vreme, uglavnom. Eto zasto primaju plate i zavrsili su fakultete silne- da bi bili tako u neznanju i naivni jadni;)

Aha, poplasise se.

ne burazeru . miskovic je vec par puta pokusao nesto slicno ali je odyeban samo tako

hrvati su samosvesna nacija koja sebi nikada nece da dozvoli sto sebi dozvoljavaju srbi

ergo sum, srbin u hrvatskoj ne moze da poseduje ni tezgu na pijaci - a kamoli da otvori trgovinski lanac....

eto demokrate im skinule gace, naguzili im se skroz, prodali im pola srbije, i oni nas mrze jednako i jednako rasturaju srbiju kao i pre - odnosi nikad gori?

U pravu si, brate. To ti je ko onaj vic:

Vracaju se tri ljudozdera sa simpozijuma na temu "Najukusniji politicar" i komentarisu.
Prvi:
- Hej, ljudi ja sam dobio politicara iz Bijafre, sto je nikakav... Neukusan, sama kost i koza!

Drugi:
- Ma, pusti, meni je zapao politicara iz Nemacke, a on ugojen, mastaaan...Jos nisam uspeo da ga svarim.
Fuj!

Treci:
- Meni je bilo super! Dobio sam politicara iz Hrvatske.
Krenem ti ja od glave. A tamo...uzivancija, putera koliko volis.
Silazim niz ledja a ono divota, samo meso, nigde kosti...
Beskicmenjak!
Kada sam stigao do dup@a, mljac, necete verovati:
Tamo jos trojica *Srbina!!!

*Srbina= demokrata :thumbdown:

demokrate su hrvatima prodali srpske zemlje za 400 miliona eura a hrvati ne daju srbima da u hrvatskoj otvore i kupe - ni trafiku.....

jos me razocarao djokovic , ****** malo mu sto uzima milione eura od tenisa nego naso jos da reklamira ustasku ideu u srbiji ko da nema drugih trgovinskih lanaca u zemlji

Da da, zemlju su celu rasprodali, Krajinu prodali, a on ce da glumi Obilica i odbije $ za reklamu jer je Hrvat vlasnik, i kao drugo nije on otisao da snima reklamu u Hrvatsku vec je snima u Srbiji, a to sto Hrvatske firme posluju tj. drze Srbiju to se raspitaj u Vladi :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back