jedinica

katarinadimedici1

Početnik
Poruka
7
Potpuni sam laik za kompjutere.Dobila sam COMPAQ vodoravni komp valjda "jedinica",mada vec imam jednu.Kompjuter radi,ali kada se digne Windows slika na ekranu bude ucetvorostrucena,tj cetiri iste slike.Jedan prijatelj mi je rekao da bi trebalo da se reinstalira sistem,tj. da se ponovo podigne Windows 98?!Da li neko ima savet za mene i sta da uradim s'obzirom da bi me dolazak nekoga iz oglasa sa reinstalacijom sistema,kostao 20eu sto je vise nego sto vredi sam komp,a opet bih zelela da ga deca koriste.Hvala unapred

milutinkg:
Desni klik,PROPERTIES,DESKTOP,POSITION i tu odberes opciju stretch.OK
Verovatno me nisi razumeo!Na ekranu se nalaze cetiri desctopa,podjednaka,samo jako usitnjenih ikonica,tako da se jedva razaznaje sta pise,tako da ne bih mogla da vidim sta pise sve i da zelim.Ocigledno je da je neki kvar,ali ne znam sta,kako vec rekoh za reinstalaciju nemam para!
Zato pomagajte i ...bez trovanja,ubijanja i slicno!

katarinadimedici1:
milutinkg:
Desni klik,PROPERTIES,DESKTOP,POSITION i tu odberes opciju stretch.OK
Verovatno me nisi razumeo!Na ekranu se nalaze cetiri desctopa,podjednaka,samo jako usitnjenih ikonica,tako da se jedva razaznaje sta pise,tako da ne bih mogla da vidim sta pise sve i da zelim.Ocigledno je da je neki kvar,ali ne znam sta,kako vec rekoh za reinstalaciju nemam para!
Zato pomagajte i ...bez trovanja,ubijanja i slicno!
Reinstaliraj ga sama to ti je jedino resenje ako neznas onda pronadji uputstvo na forumu :x

Back