JEDINICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pritajeno_dobro:
Ipak ta okolnost oko pobune JSO i odlaska Djindjica da resi stvar ustvari jedna istina a to je: Da je djindjic u saradnji kao i do tada sa JSO ucenjivao ostale politicare, a ovi (JSO) naplacivali debelo od njih za zastite, kada vise nisu hteli da placaju onda se digao JSO u vidu neke pobune, a djindjic ih je uveravao da ih mogu(JSO)ovim stavom odnosno pobunom zaplasiti sve regularne organe vlasti primerom da im niko i nista nemoze, e kada je Djindjic video da mu nece to poci za rukom otiso je kod svog vernog i velikog prijatelja Legiju i preneo mu da mora zavrsiti sa pobunom u suprotnom krenuce vojska na njih a onda zna se svi u tarapanu i na kraju ce ovi propevati o zlocinackom udruzenju sa Djindjiciem pa bi tako nas Junak Djindjic visio za Mu...da a bogami i zavrsio i u tarapanu. Pa se sve na kraju isplasiralo medijima da je pregovorima Djindjic i svojom umetnoscu pregovaranja uspeo da ubedi JSO da se povuku sa ulica u kasarne a Djindjic je tom prilikom ispao heroj na nasoj voljenoj RTS-u. Ipak ko se lati maca od maca ce i poginuti, sto se i obistinilo sa Djindjicom! Dakle toga se boji i nas Cedo, a kao sto rece kapetan Dragan da jedinica postoji pa makar imala dva, tri ili ceo bataljon ljudi ona ipak postoji bez obzira sto kazu raspustena, a zasto nekaze Kostunicavi i ovaj Tadic , kao i reziser ovog dokumentarca sa B92 da su te jedinice presle u redovne jedinice MUP-a Srbije, evo skorije prikazivanje kao nasa najbolja RTS televizija uzivo prikazala hvatanje crnogorskog narko dilera u spektakularnoj akciji nase policije u Beogradu, a zamisite u svim kadrovima policija nosi fantomke i obuceni u maskirno, zar to nije tipicna JSO predstava kao sto su to izveli i sa hapsenjem milosevica obuceni sa fantomkama na glavi!!
Do sada smo imali javnu specijalnu jedinicu JSO, poput u americi sto su SWAT ili FOKE, a sada izgleda imamo tajnu policiju. Svaka cast nasim predstavnicima, kao i Kostunicavom i Tadicu sve lepo izmiksirano i zamaskirano!!

e, te "znamo mi" fore, ostavi za drustvance...
o svemu sto se izdesavalo postoje dokazi, transkripti prisluskivanja, izjave svedoka i slicno...

SWAT - SAJ
SEAL - 82. Pomorski centar, ako ne gresim...

Nexus 6:
e, te "znamo mi" fore, ostavi za drustvance...
o svemu sto se izdesavalo postoje dokazi, transkripti prisluskivanja, izjave svedoka i slicno...

SWAT - SAJ
SEAL - 82. Pomorski centar, ako ne gresim...
I sta mislis da ce neko da ti obelodani ikada o tim prisluskivanjima, tajnim dokumentima policije o pracenju, ljudima koji su radili za policiju tajno, kao i o zapadnim spijunima u Srbiji??? Nikada to necemo saznati!!! Samo me plasi nemoj jednog dana da pocnu takve protuve da upadaju u nase kuce bez ikakvih pravnih osnova, i hapsiti nas, zastrasivati!!! Licno, ja nisam nijednom bio sa one strane zakona, ali ipak imam vise primera torure policije nad neduznim gradjanima i to bez ikakvih pravnih osnova su ih lisili privremeno slobode, da bi ih u tajnosti pustili i ni reci izvinjenja!!! Imamo pravog diktatora na vlasti, jos malo pa ce poceti da nas bicuju ako necemo da gledamo RTS!! nista nebi bilo cudno od strane Kostunicavog i Tadica, a tek kad radikali dodju, e onda ce stvarno tek biti belaja!!!

Каже брка да је истина а брка најбоље то зна,
било како било поштеном Милораду се смеши холивуд,
биће ако бог да прва по...звезда.

La Compadre018:
slazem se..........
Oko cega se ti slazes???? Govoris dvosmisleno i zlorado!!! Hteo si reci da su srbi narod koji place kada nema gde??? ili nesto drugo??? Reci precizno sta si imao na umu??? zar vi cigani niste ko p**ke dosli kod nas pod parolom i mi cigani smo uz vas?? Uz koga nas i zasto ste uz nas??? Poceo si sa nacionalizmom i mrznjom prema srpstvu i srbima, a zivis u srbiji!!!!

pritajeno_dobro :
zar stvarno mislis da je sve tako kao sto ste gledali u filmu?
sto niko ne snimi pricu ljudi koji su bili ucesnici borbi u koijima je jedinica bila a u kojima niniko od ostalih formacija nije smeo da ucestvuje. Sto niko ne cuje pricu ostalih pripadnika jedinice, jer jedinicu nije cinilo samo tih 10-ak ljudi koji su ucestvovali u krim-aktivnostima.
Da li i video Djikijevu facu kada je dosao u Kulu i kada mu je dezurni raportirao :g-dine predsednice Vlade, stanje u jedinici vanredno.
I da li Ti je stvarno istinito da profesionalac, snajperista ostavlja tragove po obavljenom zadatku.
Ovo su neke smernice i kojima valja razmisliti. Za nekoga je to besmisleno, ali sta jos ima smisla vise kod ovih nasih politicara. Nije bitno vise koja stranka sve se svodi na isto.
Pametno razmisljas, ali se mnogo nerviras oko komentara drugih nebitnih likova. Pozdrav !!!

Ratko_Mladic:
Oko cega se ti slazes???? Govoris dvosmisleno i zlorado!!! Hteo si reci da su srbi narod koji place kada nema gde??? ili nesto drugo??? Reci precizno sta si imao na umu??? zar vi cigani niste ko p**ke dosli kod nas pod parolom i mi cigani smo uz vas?? Uz koga nas i zasto ste uz nas??? Poceo si sa nacionalizmom i mrznjom prema srpstvu i srbima, a zivis u srbiji!!!!

Pa ko kaze da Ratko Mladic nije ZLOCINAC????

Nexus 6:
izvinjavam se sto se mesam, ali jel' tebi istinito da obicna, kriminalisticka, policija iznudi izjavu od tog profesionalca?
ma kakvo mesanje, zdrava diskusija podstice razmisljanje.
poenta cele price je da je sve to klimavo, cela ta pricicica. uostalom pitanje je da li ce se ikada saznati ko je, sta je i kako je to uradio jer su u igri mnogo velike stvari. ne bih da banalizujem ali bice kao sa JFK.
i pitanje sta je,da li je i kako je priznao. to necemo znati ni ti ni ja.

Pa ovaj CD treba zabraniti za dalju prodaju i namenu!!!
Zamolio bih da cujem vas komentar u vezi ovog CD-a, svi oni koji nisu gledali CD mogu ga pogledati i dati svoju rec!!
S verom u boga[/QUOTE]
Eto cela ta "snaga" bi samo nesto zabranjivala ,i samo neki centralizam i preki sudovi i politbiro,sibir,....podobnost.
Ja ti zelim da stvari gledas malo dublje i tu tvoju logiku malo preispitas.Uostalom i ja slusham onaj nesretni fokus radio koji truje od gluposti pa nekazem da ga treba zabraniti.
Kako ti nije jasno da je 200-300 izuzetno naoruzanih spremnih- ludih ljudi nemoguce kontolisati ako u drzavi nisu svi za to.S obzirom da svi oni imaju kriminalnu proslost dobro znaju za metode-obmanjivanja,lazi, ucena ,pretnji i sl.
Jedini koji se zaista priblizio rasformiranju te druzine je Djindjic - to je jasno..i platio je glavom nazalost. Da je to hteo Sheshelj i on bi ,ali nije jer su iz iste kuhinje izasli.Naravno da su se oni bojali toga ,uostalom zamisli sve one pogodnosti...pare oruzije ,kola ..ribe,diskoteke ,a najvaznije -MOC.
Posto je na delu specijalni rat..ako znas o chemu pricham -ti padas na te price o njihovom patriotizmu i brizi za Srbiju-ja ne...prosto vidim i koristim svoj mozak.
Na kraju brat mi je platio glavom drugovanje sa tim zmijama...pa mi je jasno sve...
Na kraju slazem se i za b92 naravno da ih neko finansira ,ali i te "patriote"takodje guraju odredjene grupacije i i snage ,vesto proturajuci da su "zabrinuti" za obican svet.Ali nisu
nimalo,....I
ma jedna tema kako su nam jedino Rusi prijatelji i to...seti se za vreme bombardovanja njihov brod je putovao i putovao ,da bi nakraju gledao i prikupljao podatke o svemu tome (avioni laseri rakete) -mi smo im bili pokusni kunici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back