Jedina, neponovljiva i najsjajnija -JA i moje vreme!

kakve veze ima venčavanje sa provodjenjem vremena 24/7 zajedno?
ljudi žive zajedno pa ne provode svoje vreme tako tj toliko, ako im ne prija, kompromis je moguć i u braku, veravo ili ne i nije uvek sve crno ili belo džordži, nije sve krajnost aman

Koliko?svako prica hipoteticki ono sto je zamislio..i svi zive kao ostali..niko nije vezan crevcima

A šta rade ti ljudi koji se viđaju 24/7?
Ili je to ona fora da ne mogu voljeti jednu osobu čitav život, a uveliko u trideset petoj? Koji čitav život, kad je već pola pregaženo, a pola onoga što je ostalo je lišeno strasti... tako i ovo... 24/7, heheh, pa to je nekoliko sati dnevno uzevši u obzir današnje radno vrijeme.
Da bi on i ona našli vrijeme da se vide sa svojim društvom nekada, otišli na neko predavanje, kurs ili sport... ostaje jako malo vremena koje parovi provode zajedno... neka dio toga ode na seks, pozorište, bioskop, neki filmić u kućnoj varijanti, koja večerica sa porodicama... realno, jako je malo raspoloživog vremena da smore jedno drugo

Ili je to ona fora da ne mogu voljeti jednu osobu čitav život, a uveliko u trideset petoj? Koji čitav život, kad je već pola pregaženo, a pola onoga što je ostalo je lišeno strasti... tako i ovo... 24/7, heheh, pa to je nekoliko sati dnevno uzevši u obzir današnje radno vrijeme.
Da bi on i ona našli vrijeme da se vide sa svojim društvom nekada, otišli na neko predavanje, kurs ili sport... ostaje jako malo vremena koje parovi provode zajedno... neka dio toga ode na seks, pozorište, bioskop, neki filmić u kućnoj varijanti, koja večerica sa porodicama... realno, jako je malo raspoloživog vremena da smore jedno drugo

Fala bogu glas razuma..sad jedino da su neki besposlicari nolajferi po ceo dan gajbi smaraju ono sami sebi teski

Poslije trideset pete nema strasti? :eek: :sad2:
:mrgreen:

Hm, sto sam starija sve sam vise u "tripu" da mi treba prostor u vezi i vreme da budem sama.
Ne kao "on me gusi, hocu da idem sa drugaricama u grad" klinacki trip vec..
Iako je lepo da se probudimo zajedno, taaaaaako bih ponedeljkom ujutru pila kafu sama i citala Hello :kafa:
Ili.. Zelim da na miru u svojoj sobi nedeljom popodne izdepiliram brkove (koje inace nemam, ne-ne!) i namazem nokte, a ne krijuci se u kupatilu.
Oduvek sve moguce persone oko mene se krste kako mi decko ne smeta dok kupujem vesh, a ja im objasnjavam da njemu najvise verujem, jer garant nece da me slaze ili kako mi nije smor ... 1001 situacija jer sam totalno u fazonu 24/7 sa momkom a dok on radi, pijem kafe sa drugaricama i tako sve stizem :mrgreen: I iste
te persone se uvek plasile "prezasicenja u vezi" ;)
Da li osecate potrebu za "svojim" vremenom u braku ili vezi?
Da li sanjate ko moja majka dok je bila udata da muz odleprsa negde na 7 dana da se vi odmorite ko covek (zena?!?:lol:) ?
Ili sve to prepisujete tripovima o gusenju i nemogucnosti potpunog emocionalnog predavanja i nesposobnosti vezivanja? :)

Ispunila sam sebe kroz sve ove godine, kao cerka, devojka, supruga, majka, snajka i sve ostalo u familiji...
Posvecivala svoje vreme maksimalno svemu, za sebe ostavljala mrvice...
Ispunjenjem svega toga i dolaska u neke srednje godine pozelela sam da jedan dobar deo tog vremena imam za sebe, samo za sebe.
Jednostavno je to tako doslo, nametnulo se samo...
Odem sa prijateljicom do grada na kaficu, iskoristim dan kada sam sama kod kuce, sto kaze tvoja mama, odmorim se kao covek:lol:
Od pre dve godine jedan deo godisnjeg odmora provodim sama.
Otputujem sama i nema me.
To je tek bilo otkrice.
7 dana 24h posvetiti sebi bez ruckova, vesa, peglanja, spremanja, ranog ustajanja, obaveza na poslu i svega ostalog...nesto nepojmljivo.
Znaci posvetis se sebi, samo sebi, maksimalno...cak mi je bilo lepo sto nikom nemam da kazem ni dobro jutro, ni dobar dan ni laku noc:lol:
Ljudi oko mene, a ja sama, kao u pustinji i niko me ne zanima...
Da, to je osecaj koji je po meni normalan, odvojiti deo svoga vremena samo za sebe.

Slažem se...:ok:

Ispunila sam sebe kroz sve ove godine, kao cerka, devojka, supruga, majka, snajka i sve ostalo u familiji...
Posvecivala svoje vreme maksimalno svemu, za sebe ostavljala mrvice...
Ispunjenjem svega toga i dolaska u neke srednje godine pozelela sam da jedan dobar deo tog vremena imam za sebe, samo za sebe.
Jednostavno je to tako doslo, nametnulo se samo...
Odem sa prijateljicom do grada na kaficu, iskoristim dan kada sam sama kod kuce, sto kaze tvoja mama, odmorim se kao covek:lol:
Od pre dve godine jedan deo godisnjeg odmora provodim sama.
Otputujem sama i nema me.
To je tek bilo otkrice.
7 dana 24h posvetiti sebi bez ruckova, vesa, peglanja, spremanja, ranog ustajanja, obaveza na poslu i svega ostalog...nesto nepojmljivo.
Znaci posvetis se sebi, samo sebi, maksimalno...cak mi je bilo lepo sto nikom nemam da kazem ni dobro jutro, ni dobar dan ni laku noc:lol:
Ljudi oko mene, a ja sama, kao u pustinji i niko me ne zanima...
Da, to je osecaj koji je po meni normalan, odvojiti deo svoga vremena samo za sebe.

Vidis svako ima svoje tripove..moj je da vozim bajs po 5 sati..sad ako te muz zvao na mob neki bi rekli posesivan je:lol:mislim bre to je normalno zivis s nekim to je izbor i pozitivna navika..a ne trip za osudu tipa ''on/a mora uvek da zna gde sam''..pa koja budala ima potrebu da ode negde i namerno zavara trag ne bi li mu neko drag znao gde je..ono pogledajte film 127 jako poucno..samo da se javio na tel ljudima koji su ga smarali ne bi osto bez ruke..istinita prica

Vidis svako ima svoje tripove..moj je da vozim bajs po 5 sati..sad ako te muz zvao na mob neki bi rekli posesivan je:lol:mislim bre to je normalno zivis s nekim to je izbor i pozitivna navika..a ne trip za osudu tipa ''on/a mora uvek da zna gde sam''..pa koja budala ima potrebu da ode negde i namerno zavara trag ne bi li mu neko drag znao gde je..ono pogledajte film 127 jako poucno..samo da se javio na tel ljudima koji su ga smarali ne bi osto bez ruke..istinita prica

Moj muz zna uvek gde sam...cak i na tom godisnjem odmoru, zovnem ih ja par puta, cisto da cujem kako su, zbog "dece"najvise...mislim dece, momci vec...
Ali prija svakako i on je bio sam na godisnjem...jedan deo, pa meni je to sasvim normalno i culi smo se telefonom, volim da znam da mu je lepo:heart:

Nisam naravno mislila bukvalno. mislila sam na one ljude koji imaju samo partnera i to je citav njihov zivot.
Nista hobi, teretana, citanje knjige, drugi ljudi, kafe sa drugaricama, frizer, kozm, samo on i kraj sveta :roll:

gdje si to pročitala?

Boldovala sam i prvi put, ali evo opet.
Ja sam te razumjela da je onom ko ima 35 godina proslo pola zivota, a pola sto mu je ostalo liseno je strasti.

Back