Jedina, neponovljiva i najsjajnija -JA i moje vreme!

Poruka
15.196
Hm, sto sam starija sve sam vise u "tripu" da mi treba prostor u vezi i vreme da budem sama.
Ne kao "on me gusi, hocu da idem sa drugaricama u grad" klinacki trip vec..
Iako je lepo da se probudimo zajedno, taaaaaako bih ponedeljkom ujutru pila kafu sama i citala Hello :kafa:
Ili.. Zelim da na miru u svojoj sobi nedeljom popodne izdepiliram brkove (koje inace nemam, ne-ne!) i namazem nokte, a ne krijuci se u kupatilu.
Oduvek sve moguce persone oko mene se krste kako mi decko ne smeta dok kupujem vesh, a ja im objasnjavam da njemu najvise verujem, jer garant nece da me slaze ili kako mi nije smor ... 1001 situacija jer sam totalno u fazonu 24/7 sa momkom a dok on radi, pijem kafe sa drugaricama i tako sve stizem :mrgreen: I iste
te persone se uvek plasile "prezasicenja u vezi" ;)
Da li osecate potrebu za "svojim" vremenom u braku ili vezi?
Da li sanjate ko moja majka dok je bila udata da muz odleprsa negde na 7 dana da se vi odmorite ko covek (zena?!?:lol:) ?
Ili sve to prepisujete tripovima o gusenju i nemogucnosti potpunog emocionalnog predavanja i nesposobnosti vezivanja? :)

Hm, sto sam starija sve sam vise u "tripu" da mi treba prostor u vezi i vreme da budem sama.
Ne kao "on me gusi, hocu da idem sa drugaricama u grad" klinacki trip vec..
Iako je lepo da se probudimo zajedno, taaaaaako bih ponedeljkom ujutru pila kafu sama i citala Hello :kafa:
Ili.. Zelim da na miru u svojoj sobi nedeljom popodne izdepiliram brkove (koje inace nemam, ne-ne!) i namazem nokte, a ne krijuci se u kupatilu.
Oduvek sve moguce persone oko mene se krste kako mi decko ne smeta dok kupujem vesh, a ja im objasnjavam da njemu najvise verujem, jer garant nece da me slaze ili kako mi nije smor ... 1001 situacija jer sam totalno u fazonu 24/7 sa momkom a dok on radi, pijem kafe sa drugaricama i tako sve stizem :mrgreen: I iste
te persone se uvek plasile "prezasicenja u vezi" ;)
Da li osecate potrebu za "svojim" vremenom u braku ili vezi?
Da li sanjate ko moja majka dok je bila udata da muz odleprsa negde na 7 dana da se vi odmorite ko covek (zena?!?:lol:) ?
Ili sve to prepisujete tripovima o gusenju i nemogucnosti potpunog emocionalnog predavanja i nesposobnosti vezivanja? :)

O da, lepo je sve to, ali i ja volim da imam svojih pet minuta.

Da mogu ujutru na miru da procitam novine i popijem caj, ili da pridremam popodne.

A i ona voli da ima svoju intimu pa da se cupka bez mog prisustva.

Sve je to normalno ne?

O da, lepo je sve to, ali i ja volim da imam svojih pet minuta.

Da mogu ujutru na miru da procitam novine i popijem caj, ili da pridremam popodne.

A i ona voli da ima svoju intimu pa da se cupka bez mog prisustva.

Sve je to normalno ne?
Jeste normalno, ali je gotovo
nemoguce ako zivis sa nekim.
A zajednicki zivot je "visi stupanj" jedne veze, pa se ja pitam
sada da li je normalna ta moja potreba
ili sam samo klinka nespremna za "vise stupanj" :think:

O itekako je normalna.

Sasvim je normalna potreba osobe da bude malo sama sa sobom.

Ybt tacno da popizdis kad bi svakog sekunda bio sa nekim, bilo kim ne samo sa voljenom osobom...

Zavisi... nekad mi prija izolacija od svih, pa i od njega... nekad mi je potrebna njegova blizina, pa mi bude mucna i jednodnevna odvojenost. Nekad ga oteram za vikend pa pozovem drugarice u goste, nekad pozovem drugarice a njega ne oteram. :lol:

E to, moja majka radila :lol:
Posalje oca negde na par dana a onda nam dodju njene drugarice. Ili ode na planinu sa
drugaricama.
Komsiluk se krstio, kod nje to bilo makar 1 u 6 meseci.
Caka je sto je procenat muzeva koji bi se sa tim slozili 0,5%.
Ma sta muzeva i momci pa im tesko pada kada moje drugarice putuju solo bez njih.
Ti imas srece bas..
Ako postoji takav nek se javi :slika:

Posalje oca negde na par dana a onda nam dodju njene drugarice. Ili ode na planinu sa
drugaricama.
Ma sta muzeva i momci pa im tesko pada kada moje drugarice putuju solo bez njih.
Ti imas srece bas..

Rekoh ti ja vec jednom da ti Mama ima ukusa a i...pametna bre. A Tata je samo jos...pametniji.
Svi muskarci su tolerantni i ucestvuju u drustvenim igrama:aha: samo nume svaka da rukuje...njima:manikir:

drugaricama.
Ti imas srece bas..

nađi nekoga ko putuje često...poslovno:lol::lol::lol:

drugaricama.
Ti imas srece bas..

Pa nije bas da on tada sedi sa stara-majkom i strika... obicno se na brzaka organizuje neko musko okupljanje pa se vikend pretvori u nezamislive bahanalije, kampovanje, rostiljanje, puno piva, cigareta i masnih viceva... Bude zivela sloboda i njemu. :lol: Lepo njemu, meni jos lepse... vrh!

Normalna potreba skroz kad si svestan svog postojanja! Bez obzira na "stupanj" bliskosti ili definiciju veze.
Moj muz ustaje ujutru ranije da bude - sam!!! A ja ostajem kasnije nocu - da budem sama! :D
A uskladicemo se mozda jednog dana (mada cisto sumnjam), kad isteramo decu i budemo penzioneri! :D

Normalna potreba skroz kad si svestan svog postojanja! Bez obzira na "stupanj" bliskosti ili definiciju veze.
Moj muz ustaje ujutru ranije da bude - sam!!! A ja ostajem kasnije nocu - da budem sama! :D
A uskladicemo se mozda jednog dana (mada cisto sumnjam), kad isteramo decu i budemo penzioneri! :D

:) Pa tako nekako i ja kapiram to.
Neki kazu da je to mnogoooooo zrelije od potrebe da budes sa nekim 24/7 jer to tumace ko zaljubljenost
i opsesiju a ovo ko ljubav ;)

Nikada nisam bila tip zene koja je upucena na svog muskarca 24/7.
Nikada nikoga nisam volela toliko da bi mi njegovo prisustvo prijalo neprestano.
Ni sebe ne volim toliko i od sebe bi pobegla na mars ponekad.
Moj odnos prema muskarcima kreirala je moja porodicna situacija.
Vrlo rano sam naucila da u zivotu imas samo sebe i jedino sebe i samo na sebe mozes da se oslonis, i to ne da mozes nego moras.
Pa sam tako ja svoje momke volela al nikada vise od sebe.
A mom duhu i karakteru prija samoca cak mi je i potrebna.

Ni u vezi a ni u braku nisam sa nekim provodila 24h dnevno.
Cak i onda kada je situacija nametala 24h neprekidnog kontakta nalazila sam bar sat vremena za sebe.
Najcesce sam se sakrivala iza knjiga.
Uzmem knjigu, dislociram se i nema me...i to onoliko koliko mi treba da se nakupim samoce.

Tako nekad , tako i danas.
U braku pravim soje vreme.
U stanu imam svoj kutak.
Kada kazem da me ne diraju narednih....oni me ne diraju.
Znaju koliko se agresivno borim za svojih ....minuta.

Celu ovu stvar pripisujem vaspitanju i dozi samozivosti koju sam jos kao mala zaradila.
Ne stidim se toga niti mislim da menjam.
Jer takva sam i to sam JA.

Ko me voli prihvatio je i to ..oni koji me ne vole, ne vole me zbog drugih stvari do ovoga gotovo nikada ni ne dodjemo.

Tako da...ne.
Ne osecam potrebu da posaljem muza nigde.
Spakujem svoje pinkle i odem kad mi se ide...
Organizujem drugarice zbrisem na trac partiju.
Dohvatim najdeblji knjigu i cebence i zabijem se u svoj cosak.

Meni dovoljno.
Kad pozelim da on ode na jedno 7 dana, razvescu se !

Nikada nisam bila tip zene koja je upucena na svog muskarca 24/7.
Nikada nikoga nisam volela toliko da bi mi njegovo prisustvo prijalo neprestano.
Ni sebe ne volim toliko i od sebe bi pobegla na mars ponekad.
Moj odnos prema muskarcima kreirala je moja porodicna situacija.
Vrlo rano sam naucila da u zivotu imas samo sebe i jedino sebe i samo na sebe mozes da se oslonis, i to ne da mozes nego moras.
Pa sam tako ja svoje momke volela al nikada vise od sebe.
A mom duhu i karakteru prija samoca cak mi je i potrebna.

Ni u vezi a ni u braku nisam sa nekim provodila 24h dnevno.
Cak i onda kada je situacija nametala 24h neprekidnog kontakta nalazila sam bar sat vremena za sebe.
Najcesce sam se sakrivala iza knjiga.
Uzmem knjigu, dislociram se i nema me...i to onoliko koliko mi treba da se nakupim samoce.

Tako nekad , tako i danas.
U braku pravim soje vreme.
U stanu imam svoj kutak.
Kada kazem da me ne diraju narednih....oni me ne diraju.
Znaju koliko se agresivno borim za svojih ....minuta.

Celu ovu stvar pripisujem vaspitanju i dozi samozivosti koju sam jos kao mala zaradila.
Ne stidim se toga niti mislim da menjam.
Jer takva sam i to sam JA.

Ko me voli prihvatio je i to ..oni koji me ne vole, ne vole me zbog drugih stvari do ovoga gotovo nikada ni ne dodjemo.

Tako da...ne.
Ne osecam potrebu da posaljem muza nigde.
Spakujem svoje pinkle i odem kad mi se ide...
Organizujem drugarice zbrisem na trac partiju.
Dohvatim najdeblji knjigu i cebence i zabijem se u svoj cosak.

Meni dovoljno.
Kad pozelim da on ode na jedno 7 dana, razvescu se
!
Sve mi se super "dojmi" post, samo nekom treba x minuta nekom 7 dana ;)

Back