Једи да будеш популаран

86bogomoljka

Legenda
Poruka
55.343
Знамо да људи имају разне фетише и склоности. Да се данас продаје оно што нисмо могли ни замислити, од ношених, прљавих чарапа до сажвакане хране.
Али форсирати децу и на њима градити популарност је из мог угла недопустиво.
Прво сам помислила како су слатки, како лепо, разноврсно и пристојно једу. И лајковала. А онда су кренули редовно да ми искачу па сам се замислила... Ови родитељи свакодневно снимају своју децу док једу. И то јавно објављују. Каква се порука тиме шаље? Како ће то временом утицати на навике те деце и њихову слику о себи? Хоће ли прихватити обедовање као свој таленат? Као нешто захваљујући чему су познати. Хоће ли им храна значити више од онога што она треба да буде- гориво за функционисање? Хоће ли то одредити њихове навике и здравствено стање даље?
Мени ово није ништа другачије од оних мама које су малу децу водиле на избор лепоте. Зашто би неко уопште излагао јавности своје дете на овај начин?
За мене је оброк нешто интимно, уз људе који ми пријају. Не можеш јести и веселити се баш са сваким.
Шта ви мислите о овоме? Доле у прилогу су неки профили, не знам ни смеју ли бити окачени али како да дам пример другачије. И све их је више, буквално најезда.

https://www.instagram.com/reel/Ctha0uStQqy/?igshid=YjgzMjc4YjcwZQ==

Haha (⁠◕⁠ᴥ⁠◕ )

A.mene si penalila kad sam posao da mi idunakurac kanali sa mladim muškarcima koji samo kuvaju i kuvaju.

**** ti 1000 dinara ili sadržaj takvog života.
Па добро, одрасли људи кувају. :lol:
Ово је злоупотреба и навођење на погрешан пут. У чему си добар? У једењу. И онда ради то у чему је добар. И буде огроман и болестан.

Знамо да људи имају разне фетише и склоности. Да се данас продаје оно што нисмо могли ни замислити, од ношених, прљавих чарапа до сажвакане хране.
Прво сам помислила како су слатки, како лепо, разноврсно и пристојно једу. И лајковала. А онда су кренули редовно да ми искачу па сам се замислила... Ови родитељи свакодневно снимају своју децу док једу. И то јавно објављују. Каква се порука тиме шаље? Како ће то временом утицати на навике те деце и њихову слику о себи? Хоће ли прихватити обедовање као свој таленат? Као нешто захваљујући чему су познати. Хоће ли им храна значити више од онога што она треба да буде- гориво за функционисање? Хоће ли то одредити њихове навике и здравствено стање даље?
Мени ово није ништа другачије од оних мама које су малу децу водиле на избор лепоте. Зашто би неко уопште излагао јавности своје дете на овај начин?
За мене је оброк нешто интимно, уз људе који ми пријају. Не можеш јести и веселити се баш са сваким.
Шта ви мислите о овоме? Доле у прилогу су неки профили, не знам ни смеју ли бити окачени али како да дам пример другачије. И све их је више, буквално најезда.

Zanimljiv nacin kako obici zakon i zaposliti dijete da zaradjuje.
Evo sad su se dosjetile i glumice da su ih roditelji ustvari zlostavljali ubacivsi ih u filmsku industriju da glume, poput Bruk Silds.

Meni nije toliko vazno sto jedu na internetu vec sto ih roditelji koriste za zaradu na tom internetu koji je pun svega i svacega.

Mislim da ce morati pravno da se sredi to mesanje dece gde im mesto nije po prirodi njihove nezrelosti.
Koriste rupe u zakonu da zgrnu sto vise...meni licno nije prijatno da gledam decu. Nisam to radila ni kada je moj bio malac.
Ne osecam se komotno. Nijednu mamu blogerku/vlogerku ne pratim. Nekako je...nakrivo.

Dok volim reklame sa porodicama. Tako sam kupila kolica😄 ali to su profesionalne reklame.
Kolica su kupljena nakon ove reklame...i sve mi se svidjalo, on, ona, moda, okolina...

Dok stil, izlazak iz porodilista, evo novorodjence, moja prica je ovakva...ne mogu, grtko mi je, ono malo, tri kila a oni ga snimaju...ili jos gore - snimak porodjaja!

Dete je i ovde i tamo...ali ovde mi je lepo...a ono trening za nosu, kasiku, spavanje, disciplinu, nepostovanje deteta, po mom sudu...

Па добро, одрасли људи кувају. :lol:
Ово је злоупотреба и навођење на погрешан пут. У чему си добар? У једењу. И онда ради то у чему је добар. И буде огроман и болестан.
Pa čoveče, to je dok ne dobiju decu, znači ova tema ti je samo nastavak te ogromne gluposti.
Umesto nešto lepo, duhovno.
Ko ti i ja i sve lol
Ova deca će isto tako kao roditelji kad porastu, samo će tad da bude samo skakvaca za ishranu većine.

Dete ni pod razno ne stavljam na internet zbog manijaka i otmicara...

Moj imao blog sa 9, konkurisao za posao u banci, haos činjeo,.ovi ga zvali na razgovor hah...
Normalno dijete. Nadasve.
Sve samoinicijativno.
Па самоиницијативно, да.
Твоје дете је сјајно и показује знање, не жваће за јавност.

Ово је мени језиво, као заморчићи.

Back