Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.855
I razmisljam zasto mi Srbi toliko volimo svinjetinu
a stvarno je njami 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I razmisljam zasto mi Srbi toliko volimo svinjetinua stvarno je njami
![]()
samo mislis na svoje dupe, a vamo se na kvadratima gadis koji to isto radePrijatno.
Pa jeste, i mi Srbi, i vi Crnogorci volimo prasetinu, jer je ukusna.
Ja se ne gadim svog dupeta, cuvam ga i mislim na njega, a gadim se tudjih dup.eta.samo mislis na svoje dupe, a vamo se na kvadratima gadis koji to isto rade![]()
E tacno, ja imam klasican srpski ukus za hranu, i te mediteranske gluposti mogu da jedem samo ako ima mesa.Zbog masnoce, a sirotinja...i plus ne razmisljamo o zdravlju za koje nemamo pare..
Svi bi jeli sok od pomorandze i par jaja za dorucak, meso , grasak, kavijar i sopsku salatu plus carsko voce ili neko drugo voce plus lubenicu ili nar za desert..
Ne bi jeli torte, ne bi jeli prasetinu i slaninu, osim uz jelo..
Jeli bi uvek u isto vreme i istu zapreminu obroka.. uz balans kiselo slatko slano ljuto..
Mi nismo mediteranci jer to je totalno drugacija ishrana koja se oslanja na to da je ipak napolju toplije, dok se nasa ishrana oslanja da je napolju hladno i plus da nema hrane...
Zanimljiva je paralela Srbija Japan...gde japanci teze da imaju uvek nesto zeleno sto razumem, dok u Srbiji taj kult ne postoji...gde ste videli terase sa lukom, zeljem, rastikom, ili spanacem..
Kao slanina ili kao peglano prase?Прасеће бајадере закон