Jedan od zanimljivijih snimaka ikad

Veruj mi snimak je i vise nego dobar zato je i sumnjiv, pogledaj pokrete, svaki frejm je ok, to je nemoguce.

Nemoguce je da video pokazuje vanzemaljska bica? Pa upravo je poenta da se ovakve stvari cine nemogucim. Upravo na to igra cela Amerika koja je pod vlascu greysa koji rade za Drakone.

Evo ovako. Neka je video 100% pravi. Opet ce biti ljudi koji ne veruju u ono sto su videli iako video pokazuje pravog greysa. E onda pri pustanju videa koji su pravi snimci vanzemaljaca likovi iz NASA, CIA, KGB i ostali samo kazu "Oni nece verovati u ovo".

Prema tome oni mogu da prikazu bilo sta sto imaju, opet ce biti onih koji nece verovati. I onda kad se potegne pitanje zasto su cutali, oni samo pokazu na takve video materijale. Mislim, predugo se stvari kriju od nas, jednostavno nam je to tako nemoguce, da i kad bi videli Drakona opet bi nam bilo jako tesko da poverujemo.

Nemoguce je da video pokazuje vanzemaljska bica? Pa upravo je poenta da se ovakve stvari cine nemogucim. Upravo na to igra cela Amerika koja je pod vlascu greysa koji rade za Drakone.

Evo ovako. Neka je video 100% pravi. Opet ce biti ljudi koji ne veruju u ono sto su videli iako video pokazuje pravog greysa. E onda pri pustanju videa koji su pravi snimci vanzemaljaca likovi iz NASA, CIA, KGB i ostali samo kazu "Oni nece verovati u ovo".
.
Nisam rekao da je nemoguce, rekao sam da mi je video snimak izuzetno sumnjiv bas zbog kvaliteta, drugo i da je video pravi kao sto rece niko nece verovati, i to je sasvim normalno, zamisli kada bi verovali svakom snimku, slici, spisu,.... zato sto je danas moguce napraviti izuzetno kvalitetnu video montazu-animaciju, ovako nesto je vrlo lako napraviti, pogotovo crno beli video ili video snimak u mraku.

Sa druge strane i da "oni" postoje verovatno ne zele da se pokazu, ako ih neko krije verovatno postoji razlog za to , i sta mi tu mozemo, mozemo da se bunimo a nekog bas zabole za to.
Ako zele da nas uniste takodje mi tu nista ne mozemo, jer ako je neko milionima svetlosnih godina uspeo da dodje do nas onda je sigurno daleko psihicko tehnoloski napredniji od nas i moze da nas potamani kad mu se prohte, mi mozemo samo da cutimo i gledamo.

A price borbe protiv infiltriranih vanzemaljskih bica, Greysa, Reptila .... koja zele da nas pokore i sl. okacite macku o rep, i da su te price istinite, o kojoj borbi govorite? Upotrebicemo sta? Znanje? Koje znanje? Gomila primitivnih humanoida protiv tamo neke vanzemaljske sile koja poseduje super tehnologiju milion godina ispred nas. Pa mi ne znamo sta se nalazi na Zemlji a kamoli da vidimo sta se nalazi izvan nje, ne mozemo decenijama da sletimo na prokleti Mesec a kamoli nesto vise. :roll:

Da li vam je cudno sto je ovaj vanzemaljac koji zivi hiljade i hiljade svetlosnih godina istog oblika kao i mi? Meni poprilicno... Oblaci se isto kao mi, izgleda kako smo oduvek zamisljali, a sigurno ima i leteci tanjir koji izgleda bas kao oni iz crtaca i filmova... Mogli su da pokazu bar malo originalnosti i naprave nesto sto ne podseca ni na jedan oblik zivota sa Zemlje...
jednostavno ne verujem u ovo, mada ne stavljam ruku u vatru da sam u pravu...
da je taj snimak istinit, onda bi se pokazalo da je nasa civilizacija fejk, i da su oni tu od kad je sveta i veka i kontrolisu nas... Zasto njihova tehnologija podseca na nasu (samo sto je mnogo unapredjena)? To znaci da covek samo krade njihove izume ili nam oni daju zastarelu tehnologiju... sve to bi bilo jedna velika laz, vodila bi se pitanja da li su umesani i u religiju, drevne kulture i umetnosti... zvuci kao neki film...
jedno od ta dva mora biti istina, mada ja verujem u ovo prvo i nadam se da je tako jer u ovoj velikoj lobanji (koja podseca na ljudsku) mora biti veeeeeeeliki i inteligentni mozak ( sigurno im se mozak ne nalazi u nozi ili tako nesto, ipak oni izgledaju kao ljudi) koji je osmislio mnogo naprednije oruzije i tehnologiju od nase...

Ata, sličan utisak sam i ja imala :lol: .
Samo što ne kaže "E, smorili ste više.. s tim fotkanjem"... trep trep.

Meni takođe izgleda dosta realno, čak mi je Sivi i vrlo simpatičan, no ja nisam stručnjak.

meni je, kad sam malo bolje pogledao, bilo i zao malise, jer deluje izmrcvareno i prepusteno na milost i nemilost ovima sto ga ispituju...
to me podseti na one idiotske mucitelje nevinih bica...
a sto se tice snimka, pa, koliko se ja secam citava operacija rozvel ispade lazna, a ovaj malisa je slican onom iz rozvela, tako da je moguce da je i ovo neki laznjak. mislim da smo mi jedna jako zaostala civilizacija u univerzumu, nebi se nase komsije tek tako upustile u setnju vasionom, a da se prethodno dobro ne kamufliraju. siguran sam da im je tehnologija mnoooogo naprednija nego sto mozemo i zamisliti, tako da... tesko da cemo ikad ikog videti...

Da li vam je cudno sto je ovaj vanzemaljac koji zivi hiljade i hiljade svetlosnih godina istog oblika kao i mi? Meni poprilicno... Oblaci se isto kao mi, izgleda kako smo oduvek zamisljali, a sigurno ima i leteci tanjir koji izgleda bas kao oni iz crtaca i filmova... Mogli su da pokazu bar malo originalnosti i naprave nesto sto ne podseca ni na jedan oblik zivota sa Zemlje...
da je taj snimak istinit, onda bi se pokazalo da je nasa civilizacija fejk, i da su oni tu od kad je sveta i veka i kontrolisu nas... Zasto njihova tehnologija podseca na nasu (samo sto je mnogo unapredjena)? To znaci da covek samo krade njihove izume ili nam oni daju zastarelu tehnologiju... sve to bi bilo jedna velika laz, vodila bi se pitanja da li su umesani i u religiju, drevne kulture i umetnosti... zvuci kao neki film...
jedno od ta dva mora biti istina, mada ja verujem u ovo prvo i nadam se da je tako jer u ovoj velikoj lobanji (koja podseca na ljudsku) mora biti veeeeeeeliki i inteligentni mozak ( sigurno im se mozak ne nalazi u nozi ili tako nesto, ipak oni izgledaju kao ljudi) koji je osmislio mnogo naprednije oruzije i tehnologiju od nase...

da, glava mu je kao sto ima slucajeva po porodilistima, doduse, nekad mnogo vise, ssada, hvala Bogu, u manjoj meri, mislim na bebe rodjene sa poremecajem zvanim hidrocefalitis(u prevodu velika glava puna tecnosti)

Interesanto je da si ovim postom rekla baš i upravo ono u šta mnogi ovde, ai i šire, veruju. Pa svojevremeno je ovde bilo brdo tema i postova upravo o tome.

Back