Jedan od zanimljivijih snimaka ikad

dakle u pitanju je sivi,snimak izgleda poprilicno dobar i krajnje zanimljiv,bice sad dosta za i protiv autenticnosti samog snimka.

Bas to sto je poprilicno dobar mi i ne stima, frejmovi su perfektni, snimak je previse kratak, kada se glava pokrece nema prekida , brzina ruku i glave ima skoro istu amplitudu, facijalnih pokreta nema (mada to je sad irelevantno, ipak je ovo alien pa se moze pustiti masti na volju :) )

Ovde je po mom misljenju imala posla kombinacija "Adobe after effect-a" i ove stvarcice sa mog avatara ;)

Skelet je napravljen "biped" vec gotovom metodom, posto je humanoidne konstrukcije to se odmah vidi, toliko od mene, mozda gresim ko zna, ovo je samo moje neko misljenje :think:

Poslednja izmena:
а јел може снимак да буде још мало мутнији тако да се ама баш ништа не види:roll:

изгледа да екипице из тајних служби, блацк пројецт департмента и тајне ватиканске библиотеке имају неке кршеве од камера или сниматеље аматере тако да су има снимци као танга гаће,

много откривају али ништа не показују

Nešto mi je mnogo kooperativan ovaj Sivko :D
Izgleda kao da će svakog trena da kaže - e, aj dosta sa ovim, nego pristavi jednu kafu, da danem dušom :D
Filmić izgleda... dosta realno. Što, svakako ne znači da jeste realan. NIti sam ja neki poznavalac da bih znala šta da gledam, na šta da obratim pažnju da provalim ima li naznaka da je fake, a kamoli da dokažem tako nešto. Interesantno svakako jeste.
U svakom slučaju, ne bih ga gajila u svojoj blizini. Odudara od okoline, gledali bi me ljudi kao vanzemaljca! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back