Један од најугледнијих исламских теолога: Балкански муслимани, подржите православце у Црној Гори

Vidi licemeru jedan lažljivi i nauči već jednom. Ovde na ovom forumu nema većeg Srbina nacionaliste od mene!
Ja sam taj koji se otvoreno zalaže za Veliku Srbiju i očuvanje našeg rasnog identiteta. Ja nemam duple standarde po kojima su mi muslimani u bilo kom trenutku dobri. Tačno znam kakvi su muslimani i koji im je cilj i koliki su nam naši neprijatelji. Religju mrzim iz dna duše. To je jedno zlo zla koje se mora iskoreniti! Zato što je svaka religija laž i prevara!

A ti si licemer jer pričaš jedno, a u svakoj drugoj poruci ti se otkrije mržnja. Ja nemam problema sa tim!
Bas interesantno,
zalazes se za Veliku Srbiju,
mrzis muslimane
i mrzis religije......i volis hrvate

Bas interesantno,
zalazes se za Veliku Srbiju,
mrzis muslimane
i mrzis religije......i volis hrvate

Hrvati su pokatoličeni Srbi. I ako nisu ustaše, ako su normalni ljudi nemam problema sa time.
Muslimani su već nešto drugo. Oni žele da nas unište i mi ne treba da imamo posla sa njima. Znam da i među njima ima dobrih ljudi koji nisu zartucani, ali opet nikad nisi načisto sa muslimanima.

Hrvati su pokatoličeni Srbi. I ako nisu ustaše, ako su normalni ljudi nemam problema sa time.
Muslimani su već nešto drugo. Oni žele da nas unište i mi ne treba da imamo posla sa njima. Znam da i među njima ima dobrih ljudi koji nisu zartucani, ali opet nikad nisi načisto sa muslimanima.
Misliš - katolici su pokatoličeni Srbi?

Deretić approves.

Da šipjaju , tako se kaže u Bijelo Polje , jako im trebaju Muje i Uje da špijuniraju kad je pola Crnoraca saradjivalo sa službom vazda , obično su tzlačili onu drugu polovinu , tako je i sada
Od viška glava ne boli. Ako nema dovoljno Srba da im šalju podatke tu su Muje. Nemaju potrebe oni dolaziti na litije,šta će nam.

Овај дедо Хусо је најнормалнији од свих муслимана за које знам. Лепо им човек каже да треба да имају најбољу сарадњу са православцима, да им је то и Мухамед наредио...они од силне мржње то не схватају како треба, па све трче уз НАТО, а овај их ка..ра уздуж и пореко.
Тај хоџа који живи 15000 км далеко, неевропљанин, схватио човек да је сумњива прича око нпр. Сребренице, види колико то све гура неко са Запада и проваљује да то мора имати везе са злочиначким намерама НАТО. Он схвата, ови около само главом кроз зид.

Nije nego je srpski narod stariji od obe crkve.
То је уистину упитно. Срби као један мали народ поминје Птоломеј а пре нјега Плиније Старији но не знамо да ти исти Срби имају некакве везе са каснијим Србима на Балкану.

То је уистину упитно. Срби као један мали народ поминје Птоломеј а пре нјега Плиније Старији но не знамо да ти исти Срби имају некакве везе са каснијим Србима на Балкану.

Mi smo tu od doba neolita samo smo se drugačije zvali.

Back