Nije to evolucija. Bakterija ta ne evoluira, nije postala neka
druga vrsta. Ostala je opet bakterija
Postace. Daj samo vremena. Ovo je nenormalno malo vremena i vidi se mikroevolucija. Isto je kao i kod virusa gripa, zato svake godine primamo novu vakcinu.
A sta ti hoces? Da ti postavim YT video nekog univerziteta, gde se vidi kako su snimili pretvaranje 1 celije u africkog slona, a 2 celije u Kineza, i to po mogucnosti da sve stane u YT video 3-5 minuta, posto je smor gledati vise ?
Vi zaista ne razumete teoriju evolucije. Cak ni kada vam se pokaze in vivo da je gledate.
Vi ste svi isti kao onaj pacijent iz filma "Urnebesna tragedija" gde shizofren mozak izgubi deo kognicije pa ne moze da pojmi da posle 5 godina njegom mali unuk vise nije mali nego je porastao.
Bas u toj sceni, glumac genije Bata Stojkovic odgovara - "kako mislis moj unuk je porastao? Mislis, porastao i ....nema ga vise?

"
Covek ne moze da se vremenski orijentise. Nema uvid u vreme i misli, da kada prodje vreme da to nije vise ista osoba kao pre, jer nije mlada.
E tako i vi, hocete YT klip gde od bakterije nastaje npr Mikelo moderator i tada cete reci - Aha, ok postoji mozda evolucija ali i dalje ne verujem. Jer vam je struktura licnosti konspitacionalisticka + neobrazovanje i nizak IQ.
Obrazujte se ljudi, i pravoslavlje i katolicantsvo priznaje TE kao tacnost i istinu, kao sto su i sve ostalo na kraju, pocev od vatre, tocka, automobila, pistolja, tablete, televizotra i slicno.
Sve je za obrazovanog dogmatskog coveka u pocetku "djavolja rabota i neistina, podmetacina" a na kraju se prizna pod autoritetom dokaza kada i najneobrazovaniji covek shvati da se sibicama pali vatra a da jhe ne salje djavo iz pakla.
Da li vidite koliko je reliigja losa, KOCI VAS U SAZNAVANJU NAUKE, ODN U SAZNAVANJU ISTINE. A paradoksalno, svi ste vi neki "tragaci za istinom". Koji oksimoron jbt.
- - - - - - - - - -
ko ovde govori o propranololu?
Pa neko ko kaze da kada se srce smiri odn kada je smireno, uvidja se bog.
Ja sam cuo oce i od LSD-a da se vidja bog.
A o propranololu govoris iskljucivo ti. Znas, to nije ekvivalencija beta blokatora, jer je BB unija svih pojmova sa nekim imenom kao sto je propranolol.