Jedan je TRIPKOVIC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe, nedocekane... Znate sta je najjace, ovaj klinac sto je pokrenuo temu, iznapusavao me kao preko private, kao da ja nemam pojma o kosarci i da sam ljubomoran na Tripkovica... O blagi Boze, kakvih cudnih ljudi ima...

Ma nemoj??? A kad sam ja to pricao,niko mi nije verovao... Mali je neki mentolcic,koji voli vise Tripkovica nego kevu i caleta koji ga i nisu neso vaspitali.Pazi,klinac koji ima 14 godina kaze mi da nemam pojma o kosarci,izvredja me najstrasnije.

Ima puno tupavih ljudi ovde na Forumu,ali taj mali je vrh.Samo treba gledati malo kosarku i shvatiti da Tripkovic nije ni kralj niti bilo koji vazan faktor u kosarci.

I da,rekao sam da ovde vise necu pisati,ali morao sam da ti odgovorim Grooyan ;)

Uuu,al' si nas za*ebao...
I da ti odgovorim na pitanje... Ja nemam nista protiv tebe, ali odakle tebi pravo da nas vredjas i da nam govoris da nemamo pojma o kosarci? Sad si ti neki renomirani strucnjak, pa ti znas da l' se mi razumemo ili ne... Postavio si temu "JEDAN JE TRIPKOVIC". Ok, to je tvoje misljenje... E zato je ovo forum... Svako ima pravo da napise sta misli. Mi (tj. ja i jos nekoliko njih ovde) se ne slazemo sa tvojim misljenjem i to smo i napisali. E sad, ja stvarno ne znam zasto mislis da mozes da nam saljes privatne poruke i da nas vredjas u njima(bar Srla i mene, za ostale ne znam), kad smo samo izneli samo nase stavove i to je to. Ako hoces nesto da nam kazes, reci to ovde, a ne preko private, obrazlozi ono sto si rekao i mozemo da razgovaramo. Ti si rekao da mislis da je Tripkovic kralj, ja se nisam slozio, ti napisi argumente zasto tako mislis, e onda mozemo normalno da pricamo...

Uuu,al' si nas za*ebao...
I da ti odgovorim na pitanje... Ja nemam nista protiv tebe, ali odakle tebi pravo da nas vredjas i da nam govoris da nemamo pojma o kosarci? Sad si ti neki renomirani strucnjak, pa ti znas da l' se mi razumemo ili ne... Postavio si temu "JEDAN JE TRIPKOVIC". Ok, to je tvoje misljenje... E zato je ovo forum... Svako ima pravo da napise sta misli. Mi (tj. ja i jos nekoliko njih ovde) se ne slazemo sa tvojim misljenjem i to smo i napisali. E sad, ja stvarno ne znam zasto mislis da mozes da nam saljes privatne poruke i da nas vredjas u njima(bar Srla i mene, za ostale ne znam), kad smo samo izneli samo nase stavove i to je to. Ako hoces nesto da nam kazes, reci to ovde, a ne preko private, obrazlozi ono sto si rekao i mozemo da razgovaramo. Ti si rekao da mislis da je Tripkovic kralj, ja se nisam slozio, ti napisi argumente zasto tako mislis, e onda mozemo normalno da pricamo...
"Opinions are like asses - everybody's got one"
Charles Barkley

Hahahaahhh bravo Muad :D :D :D A inace Grooyan,mislim da je Nick potpuno u pravu! Neizivljeni klinac koj verovatno nikad loptu nije pipnuo ali je imao srece da se kresne sa Tripkom i sada o njemu prica bajke! Meni je opet napsiao prozivacku poruku i znas sta?Vise mu necu odgovarati zdravo!Tako se radi sa mentalno zaostalim umovima...Ne posvetis im paznju i to ih najvise boli,zato lepo ignorisi i uzivaj :D :D :D

A za argumente..Do djavola,prijatelju,pa kako ocekujes od klinca koji ima 13 godina i samo sedi za kompom da ima argumente???

Pa i ja sam prestao da mu odgovaram, ali on opet salje. Zato sam resio ovde da mu odgovorim.
"tikvo,glup si kao *****,ma kao dva *****.ti klosaris a drugi igraju u partizanu.u tome je razlika............", ovo su njegove reci...
Izgleda da sam ja ljubomoran na Tripkovica jer igra u Partizanu. (Inace, ja sam Zvezdas,ali nema veze:))
Srle, on kaze da uopste nije '94. godiste...

Ma uopste nije 94 godiste...On ima 22 godine,visok je dva metra,dize 150 na benchu,cale je industrijski mag koji je usko povezan sa mafijom,burazer mu je u zatvoru zato sta je ubio prethodnog lika koji ga je zajebavao na forumima...Najbolje bi bilo da ga ignorisete,jer ovako se nervirate i smetate ostalima koji hoce da pisu samo o basketu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back