gdzd968
Primećen član
- Poruka
- 942
mozda privole i savez penzionera pa zabiju noz u ledja sps![]()
Ili Jogi letače - oni su verovatno za nezavisnost Tibeta, a time automatski na istoj strani kao i LDP

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda privole i savez penzionera pa zabiju noz u ledja sps![]()
A ja htela da glasam za Cedu ali kad su me nazvali telefonom i rekli da postoji mogucnost da Toma pobedi u prvom krugu ja odmah glasala za Tadica
Mozete da ga duvate. Jedini smo koji podrzavamo evropski sistem vrednosti. A vi mozete da se tesite samo![]()
Да додам 21.02 на молебану били неки са секирама колико сам чуо на фоксу пред његовим вратима
Ma za tebe vidimo da si Evropljanin. U Evropi ne postoje slova Ž "možete", "podržavamo" i Š "tešite"...
P.S. A i način izražavanja ti je sličan npr. Berluskoniju... znači - pravo u Evropu...![]()
![]()
![]()
ви Чединци треба да се запитате шта радите
оних 2 100 000 што је гласало за Тому не верујем да ће и њихови потомци гласати за ЛДП
Избачен из странке. лепе му придеве да их не набрајам ,ја се то мало зезам на рачун наркоманије , али то раде и сви остали на форуму.
Сви патриотски форуми или пропатриотски како хоћеш ,који имају оне теме под разно како побити све шиптаре,балије и усташе одједном
имају и обично неку типа како рокнути Чеду у два корака.
Да додам 21.02 на молебану били неки са секирама колико сам чуо на фоксу пред његовим вратима
шта тај мисли реци ми молим те8-)
Zapeo si za kukice. E pa to je lepo kada je glava tabula raza ;-)
Nemate vi pojma sta je Evropakada zivite u srednjem veku.
Да знаш..... Када видим колико користиш реч Европа, те европски систем, те људска права, те слобода, те ово те оно, ма просто да те ухвати неко лепо осећање, ма све се топиш, а теби лепо па ти лепо..... Фуј, бљак, ****** колико је то одвратно и отрцано, гади ми се више, просто иста реторика ко оно о великој Србији, и ко зна све не о чему......
Šta ti je... pa tako ih naučili na sastancima CK politbiroa LDP-a...
Kao i one druge u ratnom štabu SRS-a...![]()
Boze kakvi su to ljudi koji idu na moleban a nose sekire :shock:
Dobro, pusti sada kukice... ali što napisa zajedno Evropakada...
Je si li se ti to uzbudio ili od tolikog intelekta ne stižeš da ukucaš par reči pravilno
P.S. Hvala ti što se trudiš da mi objasniš šta je Evropa...
P.P.S. Pre dva meseca sam se vratio iz kineske provincije Velike Britanije, grad London... ma sve žutaći tamo i voze bicikle...![]()
99% полицајац +1% паметан
извињавам се припадницима МУП-Србије![]()
Ha-Nocri,budi nas Dalaj Lama pa nas prosvetli o Evropi.:rolleyes::rolleyes::wink:
Ma jok, Čeda je počeo da deli hors sa svojim članovima, jbga, mora nekako da ih zadrži u stranci, pa čak i po cenu odricanja od dela svoje doze.Ne razumem....deca su dobila pravo glasa...???
Ma jok, Čeda je počeo da deli hors sa svojim članovima, jbga, mora nekako da ih zadrži u stranci, pa čak i po cenu odricanja od dela svoje doze.