JEBOZOVNA

x1471381_158718567671281_561758307_n.jpg.pagespeed.ic.9TbYlwor1u.webp

E Dzordzi, Dzordz na sta si spao, na sta ova lici, mora da je amerikanka,tamke nozice, a poprsje od silikona, mislio sam da imas bolji ukus.

Malo pročešljah naslove u našim novinama i nađoh nesto ovo [/IMG], i sad je neko kriv što kažu da su y.., kad ovako izađu na ulicu..

Ali ova poznata filmska diva spada u visu anđeosku castu
laetitia-casta-702116997-1.jpg
duh u telu.

Poslednja izmena:
Jebozovna...pridjev koji ima široko značenje, što znači nije baš toliko jednostavno objasniti to.

Da li je to isto što i atraktivna? Mislim da nije, zato što ženska aktrakcija, kao i fizička ljepota generalno, je u očima muških posmatrača, što znači da je uočavamo samo jednim čulom, onim kojim i čitamo ove umotrorine ovdje, dok jebozovnost, nju uočavamo i ostalim čulima.

To znači sledeće...svaka lijepa djevojka je i jebozovna, ali taj pojam je širi zato što se dešava da postoje djevojke koje fizički, tj. u oku posmatrača izgledaju sasvim prosječno, ali da ima u sebi takvu energiju, da svojim duhom, šarmom, spontanošću i inteligencijom jednostavno obara s nogu, a složićete se da to ne može sve da pokaže samo što će dopustiti da je gledate, već i da je saslušate, dodirnete, da osjetite njen miris, a kasnije i njen ukus, ako znate na što mislim. Što znači da to ocjenjujete svim čulima, a ne samo čulom vida.

To objašnjava zašto se često dešava da muškarci ostavaljaju i varaju svoju partnerku koja predobro izgleda zbog neke koja izgleda sasvim prosječno. To što izgleda prosječno ne znači da je njena ličnost takva, već naprotiv, to znači da je veoma dobar zavodnik, sjajnog duha i veoma intelgentna osoba, a i nama je inteligencija privlačna, jer i mi možemo biti zavedeni kao i vi žene :)

I da, slažem da je izraz malo ružan, ali mnogim djevojkama je to i kompliment, ali ako mislimo tako o njima, a što se riječi tiče, treba izabrati samo malo ljepši termin i ne treba biti previše direktan :)

Poslednja izmena:

Back