Jebologija

David Coverdale:
Citajuci ove intersantne tene dosao sam do zakljucka da bi u skolama treba da se uvede nastava zvana jebologija, koja bi pomogla mladima u usavrsavanju i otkrivanju tajni seksa.
Sta mislite o ovome?

novim generacijama ta nastava nije potrebna vec u 1 osnovne znaju vise nego mi :)))):shock: :lol:

X GENERATION 8-)

Da, da - sad TJe moj sin da mi objasanjava kako se trpa i s koje strane, koliko prstiTJa moze da se trpa u gOOzu i u Jibicu i kako se sikilj usisava, gde su erogene zone, kako jednom rukom uposliti sva tri donja zenska postrojenja, drugom masirati syse i sta nezno saputati itd...

Ajde molim te...

Bad_Wolf:
Ma da, roditelji se nisu heftali, pa nemaju pojma... Idi molim te...
Nisam ja napisao da se roditelji nisu ebali ali nisu počinjali u 12 ili 13 godina toga sigurno nije bilo, i ne želim se raspravljati da li to valja ili ne samo ne bih baš voleo videt kćer kako se trpa sa više njih koji čekaju kad će veliki odmor da dođu na red za sexsanje, nije baš prijatno ali kome se dopada nek to prvo pomisli na svoju decu

Hammerhead:
narode.. sex je prelazna bolest...

...kaže se život je zarazna bolest koja se prenosi seksom...

Mnogo ste seronje... jbt... ja bih voleo da sam imao profesorku sexa.... mislim da bih je se i sad sećao.... šta ima lepše od toga... i sigurno bi ceo razred šlajfovo na nju...

Back