- Poruka
- 1.931
jel vam se desilo drage forumajke da vas leti u nekom kaficu,klubu ili slicno,dok nosite sandale ,neki pijani majmun nagazi onako seljacki po prstitjima na nozi ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel vam se desilo drage forumajke da vas leti u nekom kaficu,klubu ili slicno,dok nosite sandale ,neki pijani majmun nagazi onako seljacki po prstitjima na nozi ?![]()
desilo se ali sta je tu seljacki, bilo je nehotice
otkud ti znas da stoka nije htela grubo da se nasali a?![]()
ovo nije tema za intelektualce poput tebe dljoa
tvoj rejon je ozbiljni deo pdfa Ljisa![]()
"stoka",mozda,ali ne tamo gde ja idem.
jel vam se desilo drage forumajke da vas leti u nekom kaficu,klubu ili slicno,dok nosite sandale ,neki pijani majmun nagazi onako seljacki po prstitjima na nozi ?![]()
Jeste...
jedan kreten mi je bacio petardu na nogu za proshlu novu godinu....![]()
Jeste...
jedan kreten mi je bacio petardu na nogu za proshlu novu godinu....![]()
i moram sad najozbiljnije da priupitam zasto ALI ZASTO ...kad lepo pise da je pitanje za zene muleti neki choban sa nekim podrugljivim,podsmehljivim fazonima ?
ZASTO ?
jel ne znate da citate
pu ***** vam sve![]()
što me nisi pozvala da ga zgazim ko govvno...
Zato brate sto ti je tema isprazna i mesto joj je na svastari a ne na ljisu. Gazenje po prstima od strane nekog goveda nije ni na koji nacin povezano sa ljubavlju, posebno ne sa sexom![]()