Jebeni slatkisi!!!

ne daj se,aco...ne daj se,čokoladama,

jer ako ti odeš,s kim ćemo mi ostariti?:roll:

a sad,ozbiljno ,aco...da li tebe tvoji roditelji stvarno toliko mrze ili si ti umislio da te mrze?:roll:

možda bi mogao problem da sagledaš i na sledeći način:
djeci se obično kupuju slatkiši zato što ih volimo...još ne čuh obratan primjer...a kad ih volimo možemo i da pogriješimo...da im kupujemo slatkiše,a oni ne treba da jedu slatko,pa im samo činimo medvjeđu uslugu...možda oni nisu svjesni te medvjeđe usluge,ali zato si ti toga svjestan...a svjestan čovjek treba da zna šta da radi...u ovom slučaju...ne jede ih...da ih nekom,ako ne može da ih gleda,baci ih...bilo šta...samo ih ne jede...
eto...prosto...

Ama, ljudi- covek kaze da ih i ne jede, al mu muka sto mu ih matori stalno poturaju pod nos.. I nije jedini- znam licno jako dobro jedan slican primer :( ..Vole oni to dete mnogo, i stalo im je da ima OK liniju al u kuci, prosto mora da ima neceg slatkog uvek, jer i oni vole slatko i vole da imaju da posluze goste..Zna i luciferko da ga ne mrze, sigurna sam, al situacija moze da rezultuje grdnim ogorcenjem i kod matorijih od njega..

Ja bi najvise voleo da se oslobodim usranih predrasuda i onoga cime mi je uglavnom otac punio glavu ali ne ide to je jace ode mene. Oni prica tipa da ne treba prilaziti devojci ako nemas savrseno telo i slicno. Ja bi najsrecniji bio kad bi mogao toga da se resim u svojoj glavi ali ne ide to tako lako. Taman hocu da pridjem nekoj curi kao resio ja u svojoj glavi i ono ko u crtacima mi se pojavi mali djavolak za vratom koji kaze : "debeli, nisi savrseno gradjen nemas ti sanse" eto.

Luciferko:
Ja bi najvise voleo da se oslobodim usranih predrasuda i onoga cime mi je uglavnom otac punio glavu ali ne ide to je jace ode mene. Oni prica tipa da ne treba prilaziti devojci ako nemas savrseno telo i slicno. Ja bi najsrecniji bio kad bi mogao toga da se resim u svojoj glavi ali ne ide to tako lako. Taman hocu da pridjem nekoj curi kao resio ja u svojoj glavi i ono ko u crtacima mi se pojavi mali djavolak za vratom koji kaze : "debeli, nisi savrseno gradjen nemas ti sanse" eto.

ignoriši ga...i osvrni se na drugu stranu...tamo stoji mali anđelak i kaže...na ovom svijetu nema savršenih,niko nije savršen...:wink: i promijeni taj nick,zračiš negativnom energijom...

mnogo je to lako reci :( ne znas kako je to kad ti pune glavu godinama takvim pricama.
Tamo kad mi je bilo 15 16 kad se kretalo u prva osvajanja devojaka moj otac je branio teretanu ali je uvek pricao kako bez super tela nemas sanse, nikad nije dosao pa mi objasnio kako i bez teretane moze da se ima devojka i kako se to radi. Nego je branio lepo telo da se ima ali je pricao kako bez super tela kod cura nema covek sanse.
Znas mnogo je lako reci, ali je mnogo testo u praksi osloboditi se tih predrasuda i kljucanja u glavu.

Back