Jean Reno

Lucid Dream

Zainteresovan član
Poruka
155
Jean Reno (Juan Moreno y Herrera-Jiménez) francuski je glumac španskog porijekla. Rođen je 30. jula 1948. u Kazablanci, Maroko. Njegova prva značajna uloga bila je u filmu Veliko plavetnilo, a kasnije slijede uloge u filmovima Nikita, Leon: Profesionalac... z:mrgreen:

Bio sam klinac kada sam gledao Posetioce i od tada sam odgledao sve sto sam naso sa njim u glavnoj ulozi. Odlicno se snalazi u akcionim filmovima ali ni komedije koje sam odgledao nisu za bacanje. U celoj gomili filmova koje sam odgledao bilo je i nekih koji mogu da se protumace kao uvreda za film (mislim prvenstveno na posetioce u americi i americkog godzilu).

Bio sam klinac kada sam gledao Posetioce i od tada sam odgledao sve sto sam naso sa njim u glavnoj ulozi. Odlicno se snalazi u akcionim filmovima ali ni komedije koje sam odgledao nisu za bacanje. U celoj gomili filmova koje sam odgledao bilo je i nekih koji mogu da se protumace kao uvreda za film (mislim prvenstveno na posetioce u americi i americkog godzilu).

Slazem se... :D

Harizmatična žena je ona koja ima inteligenciju, obrazovanje, odlučnost, a dobra guza tu nikako ne može odmoći.

A, to ,,nešto'' kod Zverke iz Sex i grada meri se milionima, i nasedanjem na prodaju magle iz holivudske megalomanske kuhinje.

hahaha,znas kako velebite,mozda je tebe to privuklo kod zverke,ali neke od nas su zapravo pale na njegov sarm i nemaju iq 20 da bi posmatrale nanjega kroz njegove "pare" i ostala sranja koje si naveo

Harizmatična žena je ona koja ima inteligenciju, obrazovanje, odlučnost, a dobra guza tu nikako ne može odmoći.

A, to ,,nešto'' kod Zverke iz Sex i grada meri se milionima, i nasedanjem na prodaju magle iz holivudske megalomanske kuhinje.
Kada smo vec kod Zvjerke i pomenute serije... Nisu sve djevojke imale lobotomiju. Barem meni u njemu nema ni ''onog neceg''...
:D

Back