Je6ao bi vas nesto pitati.....al me sramota

Jooockey:
avesic:
e jokeju luče moje ,,, baš dilema ,,mada vi ste još omladinci pa nemate shvatanja ove naše ratne generacije ,,,šo reče gazda desilo se i meni sa drugarom -- sada se uzajamno izbegavamo ,,, mislim da je za tvoje godište sasvim ok drugarski seks ,,,ja glasam ZA
? :roll: :roll: :roll:

dobro ajde ti si veliki ,,,ajde de ---onda nemoj ,,,evo plazim ti se :evil:

Jooockey:
Imam jednu drugaricu,,,,,,(retki su izrodi koji nemaju)PA mi se nesto nudi......pa jel bi bilo greota da je kresnem...dobra drugarica iz detinjstva.....secam se ko danas kako smo trcali za loptom......

Recite jer sam u dilemi......!

Jel neko gledo "kozijak" kad onaj kaze da mi je nesto poebati spasija bi se..
Frajeru, ne razumem kako je moguće da, dosad, skoro svi ovde previđaju tvoju dilemu (size=24!).....mada ću i ja da previdim "da bi nas je6ao nesto pitati.....al te sramota" (u pravu si, i treba!)
Tek, tvoja minijaturna priča može da se nadgradi svakojako. Recimo...
Prelepo je kad detinje drugarstvo vremenom raste sa tom decom i srodi ih zauvek. To su velika, duboka, prava...trajna prijateljstva. Ponekad, događa se, takvo prijateljstvo obogati jedna nova dimenzija - polna privlačnost. To je, onda, već ljubavni (a ne čisto prijateljski) odnos. Dobro, da ne idealizujem previše.
Tvoja dobra drugarica ti se "nešto nudi". Pretpostavljam da nam, doduše malo grubo, kažeš da ona pokazuje kako za nju više nisi bespolan (a tako, po pravilu, je l'...doživljavamo prijatelje). I ti na sve to imaš "dilemu da li da je kresneš"!?
Iako teško varim tvoje previše sirove izraze, hoću da verujem da ipak misliš na moguć zdrav seks između vas dvoje. Ako je to to, čemu dilema? Kad jedno drugo već vidite tako...tu nema mesta mudrovanju. Vaše drugarstvo je već izgubilo svoju detinju naivnost. A vas dvoje nemate šta da izgubite. Šta će se zaista u vama probuditi kad muško-ženski budete dotakli jedno drugo...nemoguće je i pretpostaviti. Ja uvek navijam za ljubav.
Sve ovo je, naravno, bila samo moja idealizovana slika tvoje priče. Nimalo nemoguće...da ne smrducka tvoja "dilema - gre'ota li je?". Pošteno, meni greh ne bi bio ni na kraj pameti. Ali, ako je baš "da ti je nešto poebati" poštedi bar nju.
U ime nekadašnjeg drugarstva.

Back