[je li ovo moguce?] OGORČEN Napustio SNS jer mu nisu zaposlili sina

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
OGORČEN:
Napustio SNS jer mu nisu zaposlili sina

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/484616/OGORCEN-Napustio-SNS-jer-mu-nisu-zaposlili-sina

Gradski odbornik SNS Saša Vukašinović napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.

U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik.

Vukašinović kaže da se na ovaj korak odlučio jer nisu poštovani dogovori koje je imao sa SNS kad je kao odbornik URS-a prešao u ovu stranku.

- Samo obećavaju, a ništa ne rade. Obećali su mi posao za dete, ništa nisu učinili. Rekao sam im da ću mu ja davati platu, samo da negde radi, da stvori naviku, ali ništa. Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović.

Ovaj odbornik kaže da šabački ogranak SNS ne funkcioniše kako bi trebalo.

- Ne zna se ko šta radi, svakodnevne su svađe, trvenja. Imamo petočlano povereništvo, a poverenici međusobno ne govore. Više od pet meseci nismo u stanju da konstituištemo gradski odbor, a neće ni biti oformljen uz ovakav haos u kojem se nalazi - objašnjava Vukašinović.

Gradski odbor SNS u Šapcu raspušten je u martu prošle godine. Imenovano je trojno povereništvo koje su činili Aleksandar Peranović, Tanja Radovanović i Aleksandar Martinović, da bi ga kasnije proširili sa još dva člana, Bobanom Birmančevićem i Aleksandrom Pajićem.

- Izašao sam iz stranke i odborničkog kluba SNS-a iz ličnih razloga, nemam nameru da pojačavam redove drugih stranaka, ostaću nezavisan odbornik - kategoričan je Vukašinović.

Iebenti... Gadnaja dosla u ProSerbiju. Obecavadu, a nista ne dadu, izgleda samo kradu. Zar je to moguce, da cike od obraza i morala obecavadu ispod stola, a ne ispunjavadu???

I kako se brizni tata brine o svom detetu... Da mu sinak radi, a da ne prima lokalno-samoupravnu platu, jer to nije poenta. U pitanju su radne navike. Ispravno, tata, svaka ti cast! :kez:

_nobody_

Iebenti... Gadnaja dosla u ProSerbiju. Obecavadu, a nista ne dadu, izgleda samo kradu. Zar je to moguce, da cike od obraza i morala obecavadu ispod stola, a ne ispunjavadu???

I kako se brizni tata brine o svom detetu... Da mu sinak radi, a da ne prima lokalno-samoupravnu platu, jer to nije poenta. U pitanju su radne navike. Ispravno, tata, svaka ti cast! :kez:

_nobody_

То бре к'о у оном вицу:

Разговарају два политичара из режимске странке:

Први: "Хајде да ми нађеш посао за овог мог нерадника сина. Мало да дете научи шта је поштен рад".

Други: "Е, одлично, може. Таман имам упражњено место саветника у мом кабинету. Не мора ништа да ради, само треба да се обуче у одело, да носи кравату, имаће службени ауто да ми донесе пар ствари са пијаце и маркета и може са њим да иде где хоће. Гориво ја покривам из буџета. Плата је одлична, око 3000ЕУР".

Први: "Ма дај немој то, шта ће њему толике паре и све то. Он треба да се мало помучи за своју плату".

Други: "Хајде добро онда. Имамо радно место шефа производње у једној фирми у стечају. Око годину дана му треба мало да се упозна са радом фабрике, исто нема много шта да ради, јер фирма ионако не ради, чека приватизацију, али барем неће бити беспослен. Исто ће имати службена кола, а плата му је мало мања, око 2000ЕУР".

Први: "Побогу човече, па зар немаш неки посао од 25.000-30.000 динара, где ће дете радити осам сати, плус прековремени рад, стицати радне навике и научити да штеди сваки динар и да се не расипа, него да ради, привређује и код куће економише?"

Други: "Еееееееее, брате, па не може то тако лако. Мора дете прво да заврши факултет да би имало такав посао!"

Први: "Побогу човече, па зар немаш неки посао од 25.000-30.000 динара, где ће дете радити осам сати, плус прековремени рад, стицати радне навике и научити да штеди сваки динар и да се не расипа, него да ради, привређује и код куће економише?"

To je tako dosadno... :dash:

Други: "Е, одлично, може. Таман имам упражњено место саветника у мом кабинету. Не мора ништа да ради, само треба да се обуче у одело, да носи кравату, имаће службени ауто да ми донесе пар ствари са пијаце и маркета и може са њим да иде где хоће. Гориво ја покривам из буџета. Плата је одлична, око 3000ЕУР".

Da se ubaci zgodna mlada sekretarica - otkidusha, jedna zavodljiva saradnica/savetnica, "rad" po kafanama i nocnim klubovima, nadimak Consiglieri... - To bi bilo to! :super:

_nobody_

industrija igracaka + drevna kabalisticka magija stvaranja vestackog coveka od gline,kompromitovana islamskim bogom laznog obecanja....

`sine,da vis` sta ti je tata doneo kuci...evo,ovu igracku, s posla (stranke) , naseg domaceg (ro)bota, igraj se (s) njim... ime mu je golem III,
(golem I je drevni div od gline kog je rabin oziveo jevrejskom magijom, golem II je od pare, naivcina, dalabu - to sam ti ja...),e,navij ga i slusaj ga
svaki dan sta prica,mozes mnogo toga da naucis....` klinac navija (ro)bota, stavlja ga na pod, ovaj pocinje da svrlja levo-desno i izgovara:
"stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-
stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-
stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso-stranka-poso...." :hvala::mrgreen:

U jbt. Pazi ti sta su oni ugovorili.:eek:

Nemoj tako. Covek je posteni radnik i domacin. :smeker:

Vukašinović:
Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović.

Trebalo bi da ih tuzi sudu. Pazi, oni ga i razvode. Zbog njih se odao porocima, sexu i alkoholu. iz cistog ocaja. :whistling:

_nobody_

Šta ima tu čudnog i nepoznatog , to je samo jedan konkretan primer i vrh ledene sante . Problem je što svi insistiraju na državnom poslu .....manji bi bio problem da se te veze i vezice koriste kod zapošljavanja u privatni sektor .

PS otprilike nešto pre izbora razgovaram sa rođakom .....reko ajde ti si sada vlast , nađi posao za našeg rođaka
kaže.. on ne zna ništa da radi ....reko i Steva Karapandža nije znao da kuva dok nije naučio ....
kaže on , pa nema diplomu , tj kakva mu je ono diploma , menadžer
Kažem ja , pa i precednik države ima sličnu ....tu je on naparavio dramsku pauzu / pobegao napolje / i nakon toga ja njemu kažem .....sa takvim stavom sasvim sigurno gubite izbore ... kao što su ih i izgubili ....i još sam 'zapretio' da ću da idem u stranku i tražim da ga smene sa funkcije pošto nije nikakav propagator svoje stranke i ne trudi se da privuče nove birače.:sad2:

Све странке раде то исто као снс, само је снс сад на реду и његови потези су под лупом

Сви ми у свом окружењу имамо или смо имали чланове партија или екс чланове партија. Разних партија.

Једино су чланови СНСа (сви, без изузетка) људи који су искључиво из личне користи у партији и не крију да су тамо да би добили личну корист и причају да је то нормално, да так ораде партије, да зато постоје, да су сви исти, да су пре били други, да су сад ови и тд..итд..

У свим осталим апртијама постоје људи који су приступили из убеђења, само у СНС ткавих нема. Само СНС нема идеологију и програм, већ ради онако како се Господару дигне.

Сви ми у свом окружењу имамо или смо имали чланове партија или екс чланове партија. Разних партија.

Једино су чланови СНСа (сви, без изузетка) људи који су искључиво из личне користи у партији и не крију да су тамо да би добили личну корист и причају да је то нормално, да так ораде партије, да зато постоје, да су сви исти, да су пре били други, да су сад ови и тд..итд..

У свим осталим апртијама постоје људи који су приступили из убеђења, само у СНС ткавих нема. Само СНС нема идеологију и програм, већ ради онако како се Господару дигне.

oni iz drugih partija nisu toliko ociti zato sto su vec uzjahali pozicije.

Гледао сам Милана Панића на тв, гостовао је код Марића, прича у чему је основна разлика између наших партија и америчких партија, каже он: у Сједињеним Државама прво мораш да успеш у бизнису ил чиме се већ бавиш и тек онда улазиш у партију, а код нас људи улазе у партије да би успели.

I posle sto Srbija propada. Eto zasto.

Svi oce da im stranka nadje posao na drzavnoj sisi .

E zato plate i penzije moraju da idu dole 30-40%

ILi da se otpusti makar 40% zaposlenih sa drzavne sise.
Propustio si poentu, ovde se radi o osobama koje su 10 godina pričale da su Dosmanlijske Lopuže problem,

da bi sada otvoreno priznali da je njihova ambicija u životu da dobiju lažno radno mesto.

Eto sa kakvim likovima si ti u stranci 25 godina.

Šta ima tu čudnog i nepoznatog , to je samo jedan konkretan primer i vrh ledene sante . Problem je što svi insistiraju na državnom poslu .....manji bi bio problem da se te veze i vezice koriste kod zapošljavanja u privatni sektor .

PS otprilike nešto pre izbora razgovaram sa rođakom .....reko ajde ti si sada vlast , nađi posao za našeg rođaka
kaže.. on ne zna ništa da radi ....reko i Steva Karapandža nije znao da kuva dok nije naučio ....
kaže on , pa nema diplomu , tj kakva mu je ono diploma , menadžer
Kažem ja , pa i precednik države ima sličnu ....tu je on naparavio dramsku pauzu / pobegao napolje / i nakon toga ja njemu kažem .....sa takvim stavom sasvim sigurno gubite izbore ... kao što su ih i izgubili ....i još sam 'zapretio' da ću da idem u stranku i tražim da ga smene sa funkcije pošto nije nikakav propagator svoje stranke i ne trudi se da privuče nove birače.:sad2:

Prosla su ta vremena gde se vuku ljudi za rukav da se udomi taj i taj nesposobni parazit, lenstina i tatin i mamin sincic.

Sada je kapitalizam i u kapitalizmu se svako ko zna nesto da radi zaposljava sam.

NAravno na drzavnoj sisi nije bilo tako nego si se zaposljavao preko stranke, veze rodbinske i slicno.

No sada je sa tim gotovo drzavni sektor ce u narednih par godina da se prepolovi, tako da ce Srbi ili morati da se vrate na one svoje zarasle u korov njive i livade ili ce crci od gladi.

U gradovima nema ni mesta ni posla za toliki broj ljudi .

Propustio si poentu, ovde se radi o osobama koje su 10 godina pričale da su Dosmanlijske Lopuže problem,

da bi sada otvoreno priznali da je njihova ambicija u životu da dobiju lažno radno mesto.

Eto sa kakvim likovima si ti u stranci 25 godina.

pa sve stranke su u Srbiji iste jer su ljudi isti.

Ogroman broj ljudi u Srbiji ocekuju da ih zaposle da ne rade nista.

I stranke su to koristile, dok je bilo para, da tako sire svoj uticaj, drze vlast i moc.

No sada je sa tim gotovo jer su se pare prokockale , pojele, popile i procerdale.

Sada stranke vise nece moci da zaposljavaju sve i da hoce.

Mozda jos nesto sitno, ali nedovoljno da se udomi kompletna armija parazita i neradnika u Srbiji koja broji najmanje 4-5 miliona gradjana ove zemlje.

U ovoj zemlji samo je 400.000 ljudi vredno . Ostali nisu .

pa sve stranke su u Srbiji iste jer su ljudi isti.

Ogroman broj ljudi u Srbiji ocekuju da ih zaposle da ne rade nista.

I stranke su to koristile, dok je bilo para, da tako sire svoj uticaj, drze vlast i moc.

No sada je sa tim gotovo jer su se pare prokockale , pojele, popile i procerdale.

Sada stranke vise nece moci da zaposljavaju sve i da hoce.

Mozda jos nesto sitno, ali nedovoljno da se udomi kompletna armija parazita i neradnika u Srbiji koja broji najmanje 4-5 miliona gradjana ove zemlje.

U ovoj zemlji samo je 400.000 ljudi vredno . Ostali nisu
.

Batice Tiksi, kao da ja pricam... :ok: :ok: :super:

Hvala ti sto si i moje misli pretocio u Zapovest. :worth:

_nobody_

Еј, бре, гмазови, сад и отворено причате о ономе што сви знамо.

Само смо мислили да ћете бити бар толико људи да не причате о својој срамоти.

Разводи се јер није успео да запосли сина коме би он давао плату.

Одакле, из свог џепа?

Па дај му онда, метиљавцу један!

Уууу, полудела сам какво ђубре смрди међу нама.

Добро не почнете да се бијете по странкама око тих својих спискова за запошљавање, јер ништа друго и не радите за своје градове и државу :evil:

Na primer ja sad formiram stranku i krenem da idem u narod da sirim svoje ideje.

I pricam o programu, kako cemo da dodjemo do boljeg zivota - i tu me doceka prosecan Srbin i presece me pitanjem kaze "Jel ti meni mozes da zaposlis dete ili zenu?"

I ja ako kazem "To nije moj posao ili ne mogu" tu je svaka dalja prica zavrsena.

Ovde su u narodu popularne stranke za koje narod proceni da mogu da im pozaposljavaju porodicu. Zato je nekada bio DS najjaci, a sada SNS. I zato je DS puko ko zvecka jer jednostavno u narodu vlada uverenje da vise nisu sposobni da na drzavnu sisu zaposle ikoga.

Jer Srbi zive jos sa mozgom u komunizmu, gde je drzava tj vlast majka svih nas koja se brine o svima nama, nalazi nam poslove, naredjuje nam sta da radimo i tako dalje.

Nema toga taj sistem je umro, ali jos nije umro u glavama ljudi.

U Kapitalizmu svako je kovac svoje srece, i svako sam sebi nalazi posao, trziste. Uloga drzave je tu samo da drzi javni red i mir, tj policija, vojska , izgradnja infrastrukture i drzavna uprava a tamo ne moze da radi vise od 10% stanovnistva. I da uredi sistem tako da drustvo uredjeno tako da svako ima priblizno jednaku sansu za uspeh.

Evo jos u seriji ljubav na seoski nacin je objasnjeno kako razmislja prosecan Srbin i ponasa se. A ovo je snimano jos pre 40 godina i sve je ostalo isto.

Back