Schrodinger
Elita
- Poruka
- 15.792
Naravno da jeste. Neće valjda biti proistočna i patriotska? Potvrdite ovaj jasan zaključak u anketi i komentarima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno kao sto su radikali radikalno za istok, tako su i "studenti" radikalno za zapad. To su dva vanparlamentarna ekstrema i suprotnosti.Ne sviđa mi se ovo "apsolutno". Deluje mi jako radikalno (ili radikalski). Nisam glasao.
Ako je tako, što pitaš ? da prebrojiš ?Naravno kao sto su radikali radikalno za istok, tako su i "studenti" radikalno za zapad. To su dva vanparlamentarna ekstrema i suprotnosti.
SpijunAko je tako, što pitaš ? da prebrojiš ?
Pa da bismo raskrinkali izdajnike poput ovog @DarkMoonAko je tako, što pitaš ? da prebrojiš ?
a i da bi skontali po kom kriterijumu vi "raskrinkavate izdajnike".Pa da bismo raskrinkali izdajnike poput ovog @DarkMoon
a i da bi skontali po kom kriterijumu vi "raskrinkavate izdajnike".
Znači, ti si radikal ?
Mi posteni forumasi, tu ubrajam i tebe jer ne krijes za koga si... problem su oni koji kriju...a i da bi skontali po kom kriterijumu vi "raskrinkavate izdajnike".
Znači, ti si radikal ?
Sumnjiv si mi .Mi posteni forumasi, tu ubrajam i tebe jer ne krijes za koga si... problem su oni koji kriju...
E to sam hteo da kažemNe sviđa mi se ovo "apsolutno". Deluje mi jako radikalno (ili radikalski). Nisam glasao.
Da, tako je. Mora se ipak razlikovati da je to slučaj sa humanističkim znanostima. Sociologija je zatrovana Frankfurtskom školom i kao posljedicu svatko tko studira to postane drugosrbijanac.Naravno da jeste. Neće valjda biti proistočna i patriotska? Potvrdite ovaj jasan zaključak u anketi i komentarima.