Je li, a kad ćeš se ti ženiti?

na pravom sam pdfu, jasta..u ovoj nasoj vezi sam ja musko i nosim pantalone, al sam poprilicno liberalan dvonozac pa cu dozvoliti svojoj dragoj da me zaprosi..
nzn kaj da vam recem forumski gospodine ako niste shvatili da klepecem i spamujem..
svakome je dozvoljeno da misli sta hoce ili da ne misli uopste..
ovo je nekad bio super pdf, gde su se vodile ozbiljne rasprave na akademskom nivou kad su m/z odnosi u pitanju i od muskaraca se moglo procitati zadivljujuce mudre odgovore..
sad je ovo rupetina za istresanje necudaimenujemcega
i samo seta i zal za prosloscu su povod da svratim i lupam

Ma shvatio sam ja odmah o čemu je reč, te sam samo hteo da pokušam da sa tobom dalje uđem u razgovor, pošto sam prvo primetio ogorčenost, a ne i seksualno opredeljenje, koje se nikad nije na takav način i u takvoj prilici isticalo. U suštini, odmah se i vidi da ta majica ne postoji, nego je nacrtana.

Ovakav odgovor mi je nekako očekivan, gledajući u kom vremenu i prilikama se nalazimo. Pojedinci, neostvarenih života i sudbina zvone svuda oko nas. Njihove bedne i po svaku cenu eksponirane sudbine, izbori žena, te prethodno seksualno iskustvo oličavaju samo sebičnost i lenjost, uz nezaobilazan strah da se životu pogleda u oči. Oni su puni dušebrižničkih pitanja i saveta, kroz koje se provlači samo potreba da makar u nečem ostvare preimućstvo, ali opet, prostim naglašavanjem sebe i svoje sudbine otkrivaju samo najnižu bedu u svojim srcima.

ti si na vec jedno 5 mesta spomenuo da si ozenjen ko da je to nesto jako znacajno
iz tvojih postova tako izbija neki estrogen da ne znam da li nas to neka zena trola
neverovatno mi da ima mushkaraca koji tako zenski vide sebe "uspeshnim" jer su prizenjeni :hahaha:
ovi ostali kukaju a ti domacin buwahahha nije ni chudo shto su zene dileje kad im veliki broj mushkaraca to dao za pravo

Ma shvatio sam ja odmah o čemu je reč, te sam samo hteo da pokušam da sa tobom dalje uđem u razgovor, pošto sam prvo primetio ogorčenost, a ne i seksualno opredeljenje, koje se nikad nije na takav način i u takvoj prilici isticalo. U suštini, odmah se i vidi da ta majica ne postoji, nego je nacrtana.

Ovakav odgovor mi je nekako očekivan, gledajući u kom vremenu i prilikama se nalazimo. Pojedinci, neostvarenih života i sudbina zvone svuda oko nas. Njihove bedne i po svaku cenu eksponirane sudbine, izbori žena, te prethodno seksualno iskustvo oličavaju samo sebičnost i lenjost, uz nezaobilazan strah da se životu pogleda u oči. Oni su puni dušebrižničkih pitanja i saveta, kroz koje se provlači samo potreba da makar u nečem ostvare preimućstvo, ali opet, prostim naglašavanjem sebe i svoje sudbine otkrivaju samo najnižu bedu u svojim srcima.

e ybga sad..olako se bre ljudi frljaju odredjenim izrazima, a da im znacenje istih nije dobro ili uopste poznato..nemam odgovarajucu strukturu licnosti za emocionalni kompleks zvani ogorcenost, koji sadrzi mrznju, zlonamernost, prezir, bes..
mnogi moji postovi su obicna lupetacina, pa ih ne bi trebalo ozbiljno shvatati..
nego da ne spamujemo :lol:

e ybga sad..olako se bre ljudi frljaju odredjenim izrazima, a da im znacenje istih nije dobro ili uopste poznato..nemam odgovarajucu strukturu licnosti za emocionalni kompleks zvani ogorcenost, koji sadrzi mrznju, zlonamernost, prezir, bes..
mnogi moji postovi su obicna lupetacina, pa ih ne bi trebalo ozbiljno shvatati..
nego da ne spamujemo :lol:

Dobro, možda sam i ja upotrebio neadekvatnu reč, ali ni ja ne nameravam dalje o tome.

Back