gost 230618
Veoma poznat
- Poruka
- 10.610
na pravom sam pdfu, jasta..u ovoj nasoj vezi sam ja musko i nosim pantalone, al sam poprilicno liberalan dvonozac pa cu dozvoliti svojoj dragoj da me zaprosi..
nzn kaj da vam recem forumski gospodine ako niste shvatili da klepecem i spamujem..
svakome je dozvoljeno da misli sta hoce ili da ne misli uopste..
ovo je nekad bio super pdf, gde su se vodile ozbiljne rasprave na akademskom nivou kad su m/z odnosi u pitanju i od muskaraca se moglo procitati zadivljujuce mudre odgovore..
sad je ovo rupetina za istresanje necudaimenujemcega
i samo seta i zal za prosloscu su povod da svratim i lupam
Ma shvatio sam ja odmah o čemu je reč, te sam samo hteo da pokušam da sa tobom dalje uđem u razgovor, pošto sam prvo primetio ogorčenost, a ne i seksualno opredeljenje, koje se nikad nije na takav način i u takvoj prilici isticalo. U suštini, odmah se i vidi da ta majica ne postoji, nego je nacrtana.
Ovakav odgovor mi je nekako očekivan, gledajući u kom vremenu i prilikama se nalazimo. Pojedinci, neostvarenih života i sudbina zvone svuda oko nas. Njihove bedne i po svaku cenu eksponirane sudbine, izbori žena, te prethodno seksualno iskustvo oličavaju samo sebičnost i lenjost, uz nezaobilazan strah da se životu pogleda u oči. Oni su puni dušebrižničkih pitanja i saveta, kroz koje se provlači samo potreba da makar u nečem ostvare preimućstvo, ali opet, prostim naglašavanjem sebe i svoje sudbine otkrivaju samo najnižu bedu u svojim srcima.