slatko volim :)) Aktivan član Poruka 1.102 25.08.2004. u 13:11 - Je l' zna neko...? #1 Mozda je pitanje glupo, al' me zanima - gde mogu da kupim zastavu Srbije u Bg-u ?
K kebda Primećen član Poruka 912 25.08.2004. u 13:21 - Je l' zna neko...? #2 slatko volim :)): Mozda je pitanje glupo, al' me zanima - gde mogu da kupim zastavu Srbije u Bg-u ? Kliknite za proširenje... ugao kosovske i vlajkoviceve,to je na cosku kod skupstine. zalosno ali jedina firma koja radi zastave, model 80*160 je oko 2000 din(BIO) proveri
slatko volim :)): Mozda je pitanje glupo, al' me zanima - gde mogu da kupim zastavu Srbije u Bg-u ? Kliknite za proširenje... ugao kosovske i vlajkoviceve,to je na cosku kod skupstine. zalosno ali jedina firma koja radi zastave, model 80*160 je oko 2000 din(BIO) proveri
slatko volim :)) Aktivan član Poruka 1.102 25.08.2004. u 13:28 - Je l' zna neko...? #3 Hvala ti na tako brzom odgovoru pogledacu tamo
K kebda Primećen član Poruka 912 25.08.2004. u 14:26 - Je l' zna neko...? #4 slatko volim :)): Hvala ti na tako brzom odgovoru pogledacu tamo Kliknite za proširenje... ma sve za navijace/cice
slatko volim :)): Hvala ti na tako brzom odgovoru pogledacu tamo Kliknite za proširenje... ma sve za navijace/cice
slatko volim :)) Aktivan član Poruka 1.102 25.08.2004. u 15:26 - Je l' zna neko...? #5 pa da, za to mi treba ops: al' sam se sad razocarala za odbojku, sad cu da placem
K kebda Primećen član Poruka 912 26.08.2004. u 09:15 - Je l' zna neko...? #7 EROR: Pitanje je glupo ! Kliknite za proširenje... komentar nije potreban nego konkretna POMOC! a ako je otisla do one radnje sigurno je i nasla zastavu. stvarno si "greska"
EROR: Pitanje je glupo ! Kliknite za proširenje... komentar nije potreban nego konkretna POMOC! a ako je otisla do one radnje sigurno je i nasla zastavu. stvarno si "greska"
K kebda Primećen član Poruka 912 26.08.2004. u 09:16 - Je l' zna neko...? #8 slatko volim :)): pa da, za to mi treba ops: al' sam se sad razocarala za odbojku, sad cu da placem Kliknite za proširenje... idemo dalje VATERPOLO JE NASE ZLATO, pazi sta ti kazem. pozdrav :wink:
slatko volim :)): pa da, za to mi treba ops: al' sam se sad razocarala za odbojku, sad cu da placem Kliknite za proširenje... idemo dalje VATERPOLO JE NASE ZLATO, pazi sta ti kazem. pozdrav :wink: