ЈЕ.БЕТЕ ЛИ АКРЕПЕ?

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, помаже Бог!

Питање је јасно? ****** ли акрепе и јесте ли их икад је.бали?

Ја кад сам бијо млађи и неискусан тад нисам нешто много биро, било ми је битно само да зигујем и да се уходам у тој причи.

Ево имам једну од првих риба за пријатељицу на фејсбруку, Боже каква је, да је видиш у мраку да се уплашиш.

Баш сам са свакаквим грабуљама бијо на почетку сексуалног живота.

Сад то више не радим, постао сам пробирљив, а битна ми је и духовна компонента.

Ја кад сам бијо млађи и неискусан тад нисам нешто много биро, било ми је битно само да зигујем и да се уходам у тој причи.

Ево имам једну од првих риба за пријатељицу на фејсбруку, Боже каква је, да је видиш у мраку да се уплашиш.

Mislim da je slucaj obrnut.Vise je lepih zena koje se @bu sa muskarcima akripima :whistling:

Bog ti pomogo, brate Srbine!

hebemo, jasta nego hebemo, al mi to ne uzimamo za prijateljice na fejsu...bar da familja ne vidi, i ne postavlja nezgodna pitanja:prstic:

Ево ова моја бивша акреп пише неке објаве на фејсбруку. Неко је зајебо, неки хотел, оће да тужи неког. Са каквом сам ја духовном сиротињом био.

И ја сам је једанпут бијо зајебо за паре, провалијо сам да је из богате фамилије па сам је наложијо на неки шверц цигара са Косовом, а уствари то је била само прича. После је раскинула са мном и тражила ми да јој вратим кеш, ал вратијо сам јој ****** хе хе хе.

To se normalno koristilo da se opise da neko izgleda ko mrtvac, kao, gluho bilo onaj je mali ko akrep; u smislu izgleda kao mrtav, sav izbljedio, ili bolestan, avetinja sto bi rekli crnogorci Ali li to su djilkosi uzeli i sad to znaci ruzan ali tako ruzan da je to nesto strasno.

Koj naziv tebra, akrep :dash: I te osobe imaju osecanja i mozda su na krstarici tako da pazite da vas neka ''ruzna'' osoba ne najebe:D. Ja imam jednog druga koj je furao sa nekim ekstra ribama i svakuj je mogo da smuva i bude sa njom, i na kraju zavrsio sa nekom devojkom koja nije lepa uopste, ali je njemu gotivna i ozenio se pre par god. Rec akrep opisuje samo spoljasnji izgled osobe, a covek nije samo spoljasnost. Razmislite:think:

Poslednja izmena:

Back