Negativegirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 337
Kad skidam filmove preko ovog programa prekida i pise-Prikljucak je zastareo...Gde da skinem taj "prikljucak"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad skidam filmove preko ovog programa prekida i pise-Prikljucak je zastareo...Gde da skinem taj "prikljucak"?
To se meni nekad pojavljuje za linkove sa Hotfile kad pobrljavi.Kad skidam filmove preko ovog programa prekida i pise-Prikljucak je zastareo...Gde da skinem taj "prikljucak"?
Evo vec sam ga 2 puta instalirala i deinstalirala i opet mi se javlja to.Tek posle 5,6 pokusaja pocne da skida...
JDownloader supports more than 400 different sites. For each site, JDownloader requires a so called “plugin”. The plugin “knows” how to handle the pages (links,forms,…). If the site gets updated by the site's admin out plugin might get problems and returns plugin out of date. You can imagine, that we have to update plugins every day