- Poruka
- 1.158
Znaci pitanje je prosto...koji nick cemo ukinuti...JAZZER® ili diretore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diretore:slazem se sa gospodinom iz roda Cucurbitaceae...
banegad:sto se mene tice mozes da ukines oba
nisi nimalo interesantan
HELENA33:hehe bane...
haha... zamalo da jesam... al ne tom dvojicom... guzva je tu bila... sva trojica... ufff... no nekad covek ne ume ni na 3 razlicita nacina da se iskaze tako da nije ni bitno... inache mislim da diretore nije losh nik...bundeva:es posrnula sa obojicom?![]()
haha... ma jok... mene i ne morash da jurish da bi saznao... dovoljno je da pitash... nema lazi, nema prevare...bundeva:ma, cupavki sam reko pa se ugrizo za jezik.. nego ovo ispade po sistemu: jurio misa, isterao macku![]()
e bre zezam sediretore:mislim da je bane u pravu...ukinucemo oba...
ŽeMska glavo, ni PP ti nije dovoljna da skontaš... ® je ®, diretore diretore, a klon njegov nijesam, ni u kakvoj formi, premda diretore spada u v®lu forumašku sortu i drago mi zbog njegovog obitavanja ovdi. 8-)HELENA33:haha... zamalo da jesam... al ne tom dvojicom... guzva je tu bila... sva trojica... ufff... no nekad covek ne ume ni na 3 razlicita nacina da se iskaze tako da nije ni bitno... inache mislim da diretore nije losh nik...
livija:ja bih se sad registrovala kao vasa.... vidim da mnoge domacjice to rade![]()