Jaz, ambis, provalija...

To ti je nista drugo do gomila 'nedostataka zelja" da se ista promeni. Mogucnosti ima ali, opet, nedostaje zelja da se to i vidi. GOmilica koju prave sve strane (moze ih biti vise od dve).

SVE je moguce, ako se iskonski zeli.
NISTA nije moguce ako nema ni malo zelje.

... ima li ih u vašim životima...?
Kako se osećate zbog toga?
Srećnije rešenje od bliskosti? Ili tegoba? Ravnodušnost - daleko, još bi dalje...?
Može li se prevazići? Želite li to?
Ko je osoba sa druge strane raspuknute ledine...?

P.S. Temu posvećujem uvek originalnoj gospođici Divljoj. :)
Da malo oplemenim Forum. ;)
A onda odlazim negde - daleko, još bi dalje... :)

Cao Sokolice kraljice (ne znam cega, to sam stavio kao sto bih nekom sokolu napisao "gde si batice:-))

Hocu samo da te podrzim jos jednom (kao da je ovaj forum sad nesto bitno, kao da je ovo zivot...ali eto, ako moze neko da ti bude kriticaer mogu i j a da ti drzim stranu:-))

Na temu cu reci nesto, ali prvo da pustite svi neki lagani, opusteni, smooth, sweet, mellow jazz (mellow jazz..jel postoji to ili sam ga upravo izmislio..?)....ako bas nemate, posluzice i vlado georgijev, dado glisic, sergej (ali samo na uvce, album varijanta je too depressive za ovo sto cu reci)
pustili muziku? prigusili svetlo? ugasili svaku negativnost i pripalili zrnce pozitive da tinja na tihoj vatri? ok...

Dakle ambis...moze, cetvrtkom mislim da je dobro...
a onda mamurni krenite put budve........
jaz savrsena plaza za lezati sa sokolicom ili nekom drugom pticom i gledati u zvezde i caskati i slusati sweet jazz, koji ce spreciti onu ponekad neporijatnu tisinu kad sve prestane prica i dodje vreme za kiss....a posto nam muzika tako lepo svira ne mora ni biti odmah kiss, mozda neki poljubac u rame;-)
provalija da i to mi se svidja, posebno kad sam na onim stencugama iznad mogrena 2 ili 3 i gledam kako talasi zapljuskuju stene....vino, sir, masline, pogledi, price, srca, snovi, fruti di mare i lagana muzikica..........mmm........

ako mi neko sad kaze "lepo je to, ali nemam ni love ni kola ni srodnu pticu a i zima je za more..."......neka slusa 'vamo:

nadji pticu u imeniku moba ili je upecaj na ulici ili bilo gde...ako trazis sokola, sekund pravog pogleda bice mu dovoljan da pridje, a ako trazis sokolicu pisi joj na private (salim se:-)))))))))

zatim istu/istog odvedi u kpgt.....prethodno rezervisi separe kraj kamina....muzika ce biti tu, izbor vina je skroz ok, muzika vrh, zvezde...pogledaj u plafon i iznenadi se, a onda...
prekini da buljis u plafon, neko sedi kraj tebe i ceka d apodelite vece:-)

znaci sokolice m...glasam i za jaz i za jazz i za bliskost...

i da, oplemenjujes ovaj forum u pravu si...

@ dana....ne budi u bedaku, prepusti se malo nekoj uzivanciji da ti razbistri glavu....
pozovi nekog bliskog na neko kul mesto, dodji pola sata ranije, kupi si neki kul slatkis i naruci dobro pice...taman ces imati vremena da shvatis da je zivot lep i iz visine vidis sva resenja problema...i onda ce se pojaviti neko tebi drag i...to je to..i izvini sto pokusavam da te oraspolozim.....................dobronamerno je....................

... ima li ih u vašim životima...?
Kako se osećate zbog toga?
Srećnije rešenje od bliskosti? Ili tegoba? Ravnodušnost - daleko, još bi dalje...?
Može li se prevazići? Želite li to?
Ko je osoba sa druge strane raspuknute ledine...?

P.S. Temu posvećujem uvek originalnoj gospođici Divljoj. :)
Da malo oplemenim Forum. ;)
A onda odlazim negde - daleko, još bi dalje... :)

... da ne bude da necu da odgovorim... znas da hocu... :wink:
... ja imam jedno pravilo...
... ne dam sebi da zivim u proslosti, ne dam sebi da bas puno razmisljam o svojim padovima i da se cesto na njih vracam...

... kad padnem, razmisljam o tome kako, zasto, skontam, zakljucim, izvucem pouku i idem dalje... posle se vise ne vracam na to mislima... ali sam opreznija i iskusnija...:-D

Back