Javnost kontrolisu Hitlerovi djaci

eremita:
Gwydion:
Ako cem oiskreno, sljam poput tebe, Mihajla i ostalih govana je obrujao sve ono nasta smo mogli da se ponosimo. A sto se tice pedigrea od moje porodice tesko da ga neko moze imati boljeg. I ja sam bolji do svih vas koji ste obicna kukavicka govna. Kapish?

Gwydion:
Ako cem oiskreno, imam mnogo veci pedigre, po pitanju srpstva, od svih vas. A ti meni nisi rekao sta je to cime se Srbi mogu ponositi u proslednjih 60-ak godina?
A i ranije ima stvari za stid. Antisemitizam u Zastavi. Pa onda sklonost ka idealizaciji izfdajnika (Marko Keraljevic), pa nacin n akoji je ubijena Draga Masin koji je dostojan d audje u sveudzbenike psihopatologije ...

Прво из које си се Ти провинције овде укотвио када кажеш ОБРУЈАО, дај преведи ми тај локалитет Твога села...

Е сада, ја могу да наставим са вређањем па да кажем да је Твоју кеву вероватно неки
Србин креснуо успут а она нам те као своје кукавичко јаје оставила ове у Србији... али да прекинемо са правим увредама...

Ти на овом форуму САМО ПРОЈЕКТУЈЕШ МРЖЊУ И ГАДОСТИ, али ево питања:

1. наведи 5 људи - Срба, које волиш, цениш и поштујеш :?:

2. наведи 5 података из СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ којима се ПОНОСИШ,

3. НАВЕДИ ДА ЛИ СИ И У којој вери крштен :?:

Ниси одговорио Gwydione на питање 2. и 3. :!:
Ја чекам :!:

Srpski ustanci
Proboj solunskog fronta
dva antifasisticka pokreta u drugom svetskom
Moje rodjenje
5. oktobar

Krsten u Crkvi Svetog MArka na Tasmajdanu.

ja imam cime da se ponosim. Ti nemas nicim.

eremita:
eremita:
Gwydion:
Ako cem oiskreno, sljam poput tebe, Mihajla i ostalih govana je obrujao sve ono nasta smo mogli da se ponosimo. A sto se tice pedigrea od moje porodice tesko da ga neko moze imati boljeg. I ja sam bolji do svih vas koji ste obicna kukavicka govna. Kapish?

Gwydion:
Ako cem oiskreno, imam mnogo veci pedigre, po pitanju srpstva, od svih vas. A ti meni nisi rekao sta je to cime se Srbi mogu ponositi u proslednjih 60-ak godina?
A i ranije ima stvari za stid. Antisemitizam u Zastavi. Pa onda sklonost ka idealizaciji izfdajnika (Marko Keraljevic), pa nacin n akoji je ubijena Draga Masin koji je dostojan d audje u sveudzbenike psihopatologije ...

Прво из које си се Ти провинције овде укотвио када кажеш ОБРУЈАО, дај преведи ми тај локалитет Твога села...

Е сада, ја могу да наставим са вређањем па да кажем да је Твоју кеву вероватно неки
Србин креснуо успут а она нам те као своје кукавичко јаје оставила ове у Србији... али да прекинемо са правим увредама...

Gwydion:
Srpski ustanci
Proboj solunskog fronta
Moje rodjenje
5. oktobar

eremita:
eremita:
Gwydion:

Gwydion:

па то ти недаје право да си управу.
Него је још већа срамота да лупаш глупости.

Gwydion:
Srpski ustanci
Proboj solunskog fronta
Moje rodjenje
5. oktobar

Прво, неписмени човечуљку не каже се НИЧИМ него НИ СА ЧИМ ! Која Ти је то реч НИЧИМ, дилејо једна...

Која два антифашистичка покрета у 2.светском рату када си претходно НАПЉУВАО СРБЕ И
СРБИЈУ НАРОЧИТО У ПОСЛЕДЊИХ 60 ГОДИНА, НЕСРЕТНИЧЕ!

Чиме се Ти поносиш: сопственим рођењем (кврц...= и 5. октобром који је ујдурма страних
обавештајних служби чија си Ти слугерања.

Не верујем да си крштен у Цркви Св.Марка у којој је крштена цела моја породица... а да
знам да заиста јеси - ти си од вере одавно отпао и ваљаш се у Сатанистичким фекалијама.
You are a sow!

Stvari se sagledavaju u svom okruzenju - vremenskom, kulturnom i prostornom.

U srpskim ustancima su ucestvovali neskolovani seljaci. I to je bilo vreme kad je opsti civilizacijski nivo bio nerazvijeniji. U oslobodilackim ratovima i partizani i cetnici su iamli vojnicki moral. Znam ljude koji su mi svedocili da su u partizanima prisustvovali streljanjima partizana zbog potkradanja seljaka. i znam ljude koji su mi svedocili o visokom moralu cetnika. To jesasvim druga prica. Ali na kraju 20 veka da Srbi sebi dozvole da postanu neljudi, to je vec nedopustivo.

Sto se tice 5. oktobra. tu je samo malo gorelo. Nije ubijen ni jedan policajac, niti ni jedan pripadnik izdajnickog rezima koji jeSrbiju zaveo u crno. Jel ti sad malo jasnije?

Ajduk:
Gwydion:
Srpski ustanci
Proboj solunskog fronta
Moje rodjenje
5. oktobar

Pa chuj, Srbi su u I i II srpskom ustanku ustvari izvrshili genocid i etnichko chishcenje nad Turcima, zar se ne stidish toga?
Kada su probijali Solunski front nisu bash 100% shtedeli sve ratne zarobljenike, i nisu svakom davali puding i chokoladicu za doruchak.
Ti antifashistichki pokreti su ponekad primenjivali i nacistichke metode, bilo je ratnih zlochina i od strane chetnika i od partizana.
Tvoje rodjenje je vec vrhunac..
5 oktobar je nastao izmedju ostalim i paljevinama zgrada, prolivanjem krvi..
Ukratko, po tvom rezonu, kako mozesh i smesh da se ponosish tim? Zar ne treba da se stidish zbog toga shto si Srbin?

Gwydion:
I niko, bar ne pametan, ne kaze da ja mrzim Srbe. Ja ih samo bonafide kritikujem da ne bi ponovo cinili iste greske.

Andreavk:
...zasto pristajes na njegovu igru :?:
mrzi Srbe zbog Marka Kraljevica i Drage Masin :D
...je`l mrzis Engleze zbog Dzeka Trboseka i Ridjobradog :?:

..ajd` sad na neki strani forum, moze i engleski pa njih malo kritikuj - mozda ce imati vise razumevanja za tvoje kritike :D

eremita:
Gwydion:
Andreja, mi jos ne znamo ko je bio Dzek Trbosek. Mislis na Ragnar Redbeard-a ili na James Wyatta? Oni su bruka britanske istorije. Kao i cinjenica da nisu nacisti izumeli konc logore, nego Britanci u burskom ratu. I niko, bar ne pametan, ne kaze da ja mrzim Srbe. Ja ih samo bonafide kritikujem da ne bi ponovo cinili iste greske.

A sto onaj sa malom kitom upita kojih pet Srba su za ponos? Recimo Zoran Djindjic. Nenad Canak, Zarko Korac, Natasa Kandic, Biljana Kovacevic-Vuco... ma ima ih puno.

Andreavk:
...zasto pristajes na njegovu igru :?:
mrzi Srbe zbog Marka Kraljevica i Drage Masin :D
...je`l mrzis Engleze zbog Dzeka Trboseka i Ridjobradog :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Па Gwydiote,
па што одмах ниси реко...ај...ај... :lol: :lol: :lol:
хајде, молим Те настави имаш да одговориш на још два питања :?:

Драго ми је што си навео пет "људи" којима се поносиш од којих СУ СВИХ
ПЕТ ТИТОИСТИ, А ЧЕТИРИ ОСОБЕ СУ ПРАВИ ПРАВЦАТИ МОНСТРУМИ НЕ ВИДИМ КО ЈЕ
ТУ ОД ЊИХ СРБИН ?

И уопште не знам
шта ми би да трошим интернет сате на такву будалу као што си Ти... И УБУДУЋЕ МЕ ЗАОБИЛАЗИ
КЛИПАНЕ НЕОПЕВАНИ...

Ако ми будемо узносили молитве за оне који нас вређају и наносе нам зло, тада ће бити услишена наша молитва када се будемо молили и за нас саме (Свети Јован Златоусти)

Буди мудар, и уста оних који лоше говоре о теби загради ћутањем. (Преподобни Антоније Велики)
ПОЗДРАВ СРБИМА И ПРАВОСЛАВЦИМА

Nicim je sesti padez od nista.

1. nista
2. nicega
3. nicemu
4. nista
5. ______
6. nicim
7. o nicemu

Toliko o mojoj nepismenisti.
Antifasisticki pokreti u drugom svetskom ratu su bili partizani i ravnogorski pokret. No, ti kao nacista i ljoticevac se verovatno toga grozis.
5. oktobar je jedna od retkih svetlih stvari kojima Srbi mogu da se ponose u od 45. do danas.
Jeste da sam ja ateista, ali porodicni kum me je krstio u toj crkvi, a samo zato sto smo ziveli na 5 minuta odatle. Dakle, sve st omozes jesamo da poduvas ... ali ti bi uzivao u tome, zar ne?

A gde je ajdukov post? Covek izjednacio Karadjordja, Vojvodu Misica, Vojvodu Stepu, Vojvodu Stepu i Vojvodu Putnika sa ratnim zlocincima kao sto su Mladic i Legija? I onda ste vi kao patriote.... sramoto ljudska!

eremita:
Прво, неписмени човечуљку не каже се НИЧИМ него НИ СА ЧИМ ! Која Ти је то реч НИЧИМ, дилејо једна...

Која два антифашистичка покрета у 2.светском рату када си претходно НАПЉУВАО СРБЕ И
СРБИЈУ НАРОЧИТО У ПОСЛЕДЊИХ 60 ГОДИНА, НЕСРЕТНИЧЕ!

Чиме се Ти поносиш: сопственим рођењем (кврц...= и 5. октобром који је ујдурма страних
обавештајних служби чија си Ти слугерања.

Не верујем да си крштен у Цркви Св.Марка у којој је крштена цела моја породица... а да
знам да заиста јеси - ти си од вере одавно отпао и ваљаш се у Сатанистичким фекалијама.
You are a sow!

Gwydion:
A gde je ajdukov post? Covek izjednacio Karadjordja, Vojvodu Misica, Vojvodu Stepu, Vojvodu Stepu i Vojvodu Putnika sa ratnim zlocincima kao sto su Mladic i Legija?

To ja nigde nisam ni pomislio a kamoli rekao. Ako hocesh, ja te pozivam da to nadjesh i iznesesh, a ne da lazesh i klevetash. Napad ti je ovde slaba odbrana, jer ne radi se ovde o mom antisrpstvu vec tvom (koje nisam primetio samo ja vec mnoooogo ljudi ovde). I mani takav ton, svadje i vredjanja ostavi za pijacu, a ovde zadrzi neki minimum kulture.

Gwydion:

U srpskim ustancima su ucestvovali neskolovani seljaci. I to je bilo vreme kad je opsti civilizacijski nivo bio nerazvijeniji. U oslobodilackim ratovima i partizani i cetnici su iamli vojnicki moral. Znam ljude koji su mi svedocili da su u partizanima prisustvovali streljanjima partizana zbog potkradanja seljaka. i znam ljude koji su mi svedocili o visokom moralu cetnika. To jesasvim druga prica. Ali na kraju 20 veka da Srbi sebi dozvole da postanu neljudi, to je vec nedopustivo.

Sto se tice 5. oktobra. tu je samo malo gorelo. Nije ubijen ni jedan policajac, niti ni jedan pripadnik izdajnickog rezima koji jeSrbiju zaveo u crno. Jel ti sad malo jasnije?

To shto si rekao u prvoj rechenici je sve shto je potrebno da te opameti u tvojoj tezi stida&srama od srpskog imena. Inache svaki istorijski dogadjaj se moze zlointepretirati na ohoho razlichitih nachina, i ja mogu najcrnje ocrniti i chetnike i partizane zbog VI Lichke i Foche, ali chemu to?
Poenta je u tome shto ti dajesh nekakve bolesne, besmislene, iskarikirane, jednostrane i generalizovane kritike srpstva na ovom forumu, i da, shto je najcrnje, mislish za sebe kako si pametan i koristan zbog toga, mislish kako time chinish neshto dobro, neshto plemenito, da to neshto ide na chast i pomoc svima nama (ako zaista to mislish). U stvari time shto cesh pljunuti po srpstvu ovog izmrcvarenog naroda, protiv koga je godinama vodjen jedan od najstrashnijih medijskih ratova, koji je itekako satanizovan u poslednjih 60 godina, koji je porazen i ponizen u ostvarivanju svog nacionalnog cilja, ti ga josh vishe ponizavash, josh vishe mu solish ranu (umesto da zaceljujesh), josh vishe mu idesh na shtetu. Poshto ne verujem da si bash toliko glup da ne mozesh to da uochish, logichno je da to radish iz nekakve zlobe, mrznje, slobodno mogu reci, iz antisrpstva.
Sve u svemu, konstrukcija “Svaki poshten chovek treba da se stidi toga shto je Srbin” je krajnje, i nesumnjivo, antisrpska, a ti se dokazao kao antisrbin vec odavno. A ako zelish da prichash o tome chime se Srbi mogu ponositi u zadnjih 60 godina, onda otvori temu dobre i shtetne stvari stare Yuge, pa cesh ih u dobrim naci. Loshe mishljenje o tebi se nije promenilo, i toliko od mene, vreme da se pali u zivot. Zashto mi se chini da ce sada uslediti uobichajeno vredjanje :) Pozz.

Aplauz. Tio mnogi ljudi na koje se pozivas su bruja ovog naroda i njima je svako ko nije sa njiam anti-srbin.

Ajduk:
Gwydion:
A gde je ajdukov post? Covek izjednacio Karadjordja, Vojvodu Misica, Vojvodu Stepu, Vojvodu Stepu i Vojvodu Putnika sa ratnim zlocincima kao sto su Mladic i Legija?

To ja nigde nisam ni pomislio a kamoli rekao. Ako hocesh, ja te pozivam da to nadjesh i iznesesh, a ne da lazesh i klevetash. Napad ti je ovde slaba odbrana, jer ne radi se ovde o mom antisrpstvu vec tvom (koje nisam primetio samo ja vec mnoooogo ljudi ovde). I mani takav ton, svadje i vredjanja ostavi za pijacu, a ovde zadrzi neki minimum kulture.

Znas kako me zabole sta mislis o meni. Bitn oej sta ja mislim o tebi. Ovd esu se cule najrazlicitije besmislice od antisemitskih ideja do ideja o zakonima koji bi regulisali proterivanje? Zbog toga svali poston Srbin treba da se stidi sto postoji olos koji je, sticajem okolnosti, takodje u popisu vodjen kao Srbi. A ti su tvoje drustvo, ne moje.

Ajduk:
Gwydion:

To shto si rekao u prvoj rechenici je sve shto je potrebno da te opameti u tvojoj tezi stida&srama od srpskog imena. Inache svaki istorijski dogadjaj se moze zlointepretirati na ohoho razlichitih nachina, i ja mogu najcrnje ocrniti i chetnike i partizane zbog VI Lichke i Foche, ali chemu to?
Poenta je u tome shto ti dajesh nekakve bolesne, besmislene, iskarikirane, jednostrane i generalizovane kritike srpstva na ovom forumu, i da, shto je najcrnje, mislish za sebe kako si pametan i koristan zbog toga, mislish kako time chinish neshto dobro, neshto plemenito, da to neshto ide na chast i pomoc svima nama (ako zaista to mislish). U stvari time shto cesh pljunuti po srpstvu ovog izmrcvarenog naroda, protiv koga je godinama vodjen jedan od najstrashnijih medijskih ratova, koji je itekako satanizovan u poslednjih 60 godina, koji je porazen i ponizen u ostvarivanju svog nacionalnog cilja, ti ga josh vishe ponizavash, josh vishe mu solish ranu (umesto da zaceljujesh), josh vishe mu idesh na shtetu. Poshto ne verujem da si bash toliko glup da ne mozesh to da uochish, logichno je da to radish iz nekakve zlobe, mrznje, slobodno mogu reci, iz antisrpstva.
Sve u svemu, konstrukcija “Svaki poshten chovek treba da se stidi toga shto je Srbin” je krajnje, i nesumnjivo, antisrpska, a ti se dokazao kao antisrbin vec odavno. A ako zelish da prichash o tome chime se Srbi mogu ponositi u zadnjih 60 godina, onda otvori temu dobre i shtetne stvari stare Yuge, pa cesh ih u dobrim naci. Loshe mishljenje o tebi se nije promenilo, i toliko od mene, vreme da se pali u zivot. Zashto mi se chini da ce sada uslediti uobichajeno vredjanje :) Pozz.

Back