Јавни и други тоалети у Београду

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Да ли користите јавне тоалете и где најчешће идете?

Шта мислите о хигијени и изгледу?

Знате ли места на које се може отићи у недостатку истих? Препоручите локацију.

---------------------------------------------------------------

Ја најчешће користим јавни тоалет на Цветном тргу и могу рећи да је хигијена задовољавајућа.

Могу да похвалим и тржне центре, поготово Зиру - дизајн + хигијена. :D

Препоручујем Дом синдиката. Уђите у хол и сиђите степеницама у сутерен.

Trudim se da ih ne koristim (one zasebne, što nisu u sklopu ničeg drugog), baš zbog loše higijene. Bio je jedan na Trgu republike, ali kad sam jednom sišao tamo našao sam zaključana vrata i jednu baru koja je užasno vonjala. Valjda se neko kome je bilo hitno spustio tamo sa željom da ode u toalet, i kad je video da je zaključano...

Obično koristim onu kućicu na Kalemegdanu u blizini teniskih terena. A što se tiče toaleta u sklopu velikih zgrada, na primer TC "Ušće", tu je već bolja situacija i tu mi nije problem da idem.

Да ли користите јавне тоалете и где најчешће идете?

Шта мислите о хигијени и изгледу?

Знате ли места на које се може отићи у недостатку истих? Препоручите локацију.

---------------------------------------------------------------

Ја најчешће користим јавни тоалет на Цветном тргу и могу рећи да је хигијена задовољавајућа.

Могу да похвалим и тржне центре, поготово Зиру - дизајн + хигијена. :D

Препоручујем Дом синдиката. Уђите у хол и сиђите степеницама у сутерен.

ja vala de se zadesim tu obelezavam teritoriju u prvom kaficu
imaju obavezu da te puste, mogu da odbiju al mozes i da se nakostresis ako ti je do dzapanja
mada me nikad do sad nisu odbili
tako i locem vodu kad nema de bup u kafic i nalijem se...isto imaju obavezu da ti daju

inace po javnim retko, traume iz devedesetih :lol: mada sam se prijatno izenadila onom na kalisu dole kod ringispila renovirali ga potpuno, ima i fensi cesme na senzor :cool:
najcesci javni koji sam koristila je onaj kod narodnog, i one je stvarno oduvek bio ok

mislim da ima jako malih javnoh wca, i ono malo sto ima bilo je urnisano ranije, ne znam sad, vidim da se nesto sredjuju, moguce da su ih sve sredili
nisam probala onaj u studenskom parku dal je renoviran i on

Back