Javne uvrede blokaderima

SNS je organizovana kriminalno-mafijaska teroristicka grupa.

Krse Ustav Srbije svakog dana, i pocine po 500 krivicnih dela po Srbiji dnevno, minimum.

Ozbiljni teroristi, srpske ustase i srpski nacisti.

Olos, bagra, sljam i dno dna od stranke.
Treba ih sve pohapsiti i zabraniti dozivotno da uopste postoji ta teroristicko-fasisticka organizacija i da se bilo cime vise bave sem tucanja kamena.

Jeste Srpska reč i to stara:D
Tolike uvrede drugoj strani a nervira te prosta jednostavna sto vas zovu zgubidani:hahaha:
Počnite da radiš na poslu umesto što "zgubidanis" vise ;)

Не нервира ....Лопови убице лажови слободно причају како неће да стану макар 15 ...155..1555 било убијено

чега да се 'згубидани сраме'

Ja se smejala pola sata za reč "zgubidani"😁 neko ga je posavetovao da prestane da koristi jake uvrede pa su iskopali staru srpsku reč koja ima sinonime neradnici, lenjivci, džabalebaroši i slično. Ako se nada je pamećnje naroda tako plitko, mislim da se prevario.

Teroristi, dosta jaka riječ. Na osnovu čega?
Jutros slušam zgubidani u svakoj drugoj rečenici. Je li to srpska riječ?
Fašisti? Nacisti?
Drganan V. - To su bolesnici, teški bolesnici!?
Pobunjenici.
Izdajnici.
Ludaci.
...
To su ti radikali, potomci ovih:
1000005654.jpg

Ja se smejala pola sata za reč "zgubidani"😁 neko ga je posavetovao da prestane da koristi jake uvrede pa su iskopali staru srpsku reč koja ima sinonime neradnici, lenjivci, džabalebaroši i slično. Ako se nada je pamećnje naroda tako plitko, mislim da se prevario.
Za blokadere i simpatizere pjesma Dembelan od Piknik benda.
Za snso vce i simpatizere pjesma Buna seljacka od Mortal Kombat.

Teroristi, dosta jaka riječ. Na osnovu čega?
Jutros slušam zgubidani u svakoj drugoj rečenici. Je li to srpska riječ?
Fašisti? Nacisti?
Drganan V. - To su bolesnici, teški bolesnici!?
Pobunjenici.
Izdajnici.
Ludaci.
...
Добро. Он је човек будала. Не треба њега узимати у обзир. Али треба имати у виду, да је мобилисана хрватска омладина сва као један, бар кад смо ми у питању, а да се у Србији много тога ради и организује по хрватској блокадној " кухарици", коју је потписао хрват Борис Буден.

Back