Javna kuca

gost 260392

Ističe se
Poruka
2.759
Drugar prica kako su za njegov rodjendan platili striptizetu(citaj- prostitutku) i da su njih par imali seks sa njom.
Interesuje me:

1. Jeste li koristili usluge prostitutki?Kako je bilo? Koliko je kostalo?Zasto?Hocete li opet?

2. Javne kuce - da li ste posetili neku ? Kako je bilo? A?

1. ne
2. ne

to oko javnih kuca i "skidanja mraka"sa isqusnim zenama je avaj,nazalost samo relikt socijalictichke proshlosti
prichaju stari da je na savi bio neki brod kupleraj ukotvljen 70-tih i pre i da su tamo skidali mrak
nas je nazalost potkachila tranzicija pa smo morali da se snalazimo kako znamo i umemo:(

1. ne
2. ne

to oko javnih kuca i "skidanja mraka"sa isqusnim zenama je avaj,nazalost samo relikt socijalictichke proshlosti
prichaju stari da je na savi bio neki brod kupleraj ukotvljen 70-tih i pre i da su tamo skidali mrak
nas je nazalost potkachila tranzicija pa smo morali da se snalazimo kako znamo i umemo:(

hvala na odgovoru :)

Drugar prica kako su za njegov rodjendan platili striptizetu(citaj- prostitutku) i da su njih par imali seks sa njom.
Interesuje me:

1. Jeste li koristili usluge prostitutki?Kako je bilo? Koliko je kostalo?Zasto?Hocete li opet?

ne, to se mnogo sudara smojim higijenskim načelima

Interesuje me:

1. Da, jesam. Bilo je kako kad. Kostalo je kako gde...u Sloveniji jeftino, u Spaniji onako, u Austriji skupo. Zasto? Kakvo pitanje bokte... Necemo opet...bar ne nameravamo, prosla su ta vremena.

2. Jesmo. Bilo kako gde, najbolje bilo sa dve Madjarice u djakuziju.... :worth:

Interesuje me:

1. Ma jok ti si. Odlično. Bagatela. E zato. :tongue2: Naravno.
2. Mnogo puta. Nezaboravno. Aha. :per:

Interesuje me:

najpre sam sokirana da je striptizeta isto kao prostitutka

striptizete skidaju sa sebe robu uz muziku u erotckom izvrtanju tela takva im je prezentacija ako se radi iskljucivo o striptizeti ima i redosled tacnije granica do koje muskarac smije da ide dakle hvatanje za siku ili pipicu ili izmedju goozova je totalni tabu i ukoliko se to desi izbacivaci upadaju da se rese takvih majmuna!

prostitutka je zena koja za pare pruza seks! nazalost je to prvi seks prosecnog balkanca i to je vec mnogo tuzno

najpre sam sokirana da je striptizeta isto kao prostitutka

striptizete skidaju sa sebe robu uz muziku u erotckom izvrtanju tela takva im je prezentacija ako se radi iskljucivo o striptizeti ima i redosled tacnije granica do koje muskarac smije da ide dakle hvatanje za siku ili pipicu ili izmedju goozova je totalni tabu i ukoliko se to desi izbacivaci upadaju da se rese takvih majmuna!

Ja sam radila kao strpitizeta i nisam prostitutka i uvek sam ostajala u bikiniju. Nikada nisam bila potpuno gola. eto, cak sam postenija od mnogih koji se toga groze.

Prostitutke - ne, javne kuce - ne.
Radije bi da zivim u mraku nego da platim da me neka iskusna gospodja/devojka "prosvetli".
A zasto ljudi idu prostitutkama/javnim kucama?
Gospodja/devojka ih ne privlaci, nece da proba nesto novo, ili im je toliko zapelo a dzep pun para pa ajde na izvolte?

Back