Java Runtime Environment(JRE)

Java runtime environment,je aplikacija ili program sa kojim se radi nesto.
Тачно тако, с тим што је jre сет инструкција за покретање програма /апликација писаних у програмском језику "јава"...
другим речима, jre није екстензија већ посебан програм...

Због тога од постављача теме тражим да буде прецизнији у опису проблема, јер тренутно како је описан проблем, нигде везе ...

Тачно тако, с тим што је jre сет инструкција за покретање програма /апликација писаних у програмском језику "јава"...

Због тога од постављача теме тражим да буде прецизнији у опису проблема, јер тренутно како је описан проблем, нигде везе ...
Java je veliki program,velikih mogucnosti i nije za tlefon,zato sam i napisoa da je to najbolje uraditi na kompu i prebaciti uradjeno na fon.

Java je veliki program,velikih mogucnosti i nije za tlefon,zato sam i napisoa da je to najbolje uraditi na kompu i prebaciti uradjeno na fon.
Ствар је у томе што постављач теме не зна шта тачно треба да уради и са чим.
Да ли да покрене неки програм писан у јави (па је потребан jre ) или да прочита изворни код неког програма писаног у јави па хоће да га учини читљивим или можда чак и да га мења па мисли да за то треба да претвори фајл у текстуални облик ради уређивања у неком уређивачу текста.

Ствар је у томе што постављач теме не зна шта тачно треба да уради и са чим.
Да ли да покрене неки програм писан у јави (па је потребан jre ) или да прочита изворни код неког програма писаног у јави па хоће да га учини читљивим или можда чак и да га мења па мисли да за то треба да претвори фајл у текстуални облик ради уређивања у неком уређивачу текста.
Ima na netu toliko tog objasnjenja kako pokrenuti JRE i kako se sta radi.Mnogo toga treba da se napise da bi se objasnilo ovako.

Imam aplikaciju
Kojoj treba aktivacioni kod
Poslali su mi taj posrani jad falj i sta sa njim?
Nista se ne dogadja

Imam aplikaciju
Kojoj treba aktivacioni kod
Poslali su mi taj posrani jad falj i sta sa njim?
Nista se ne dogadja
Много се фрљаш са називима екстензија.
Док не будеш тачнија у објашњењу нико ти неће моћи помоћи...
апликација је за који оперативни систем? какав фајл си добила и шта би он требало да ради?
да није случајно нека верзија "крека" који су давно били популарни а које треба поставити на одговарајуће место да би премостили активацију програма?

Back