jauk Titanika

gost 316505

Primećen član
Poruka
692
ovo je mozda problem

momak sa kojim sam u seksualnoj vezi vec oko godinu dana, vazi u drustvu za jakog, neumoljivog i opasnog tipa(u smislu ne dira nikoga ali ako ga isprovociras,nadrljao si vise no sto seljak nadrlja njivu)
sav je u misicima,opasan baja
medjutim,sta je problem..uhvatim ga pre neku noc kako place kao devojcica uz Titanik
plus je mumlao grcajuci u suzama jooj,jooj,joooj
bila je ona scena kada je se ona raspruzila na onim odvaljenim vratima koliko je duga a Leonardo...ma evo slicice te scene
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...OkQNe_M9tJxFr34gpetTocE1HXSB1NpCQZ5EUjE3YVVvg

mene ta scena izludjuje i pravi besnom jer je mogla malo pomeriti dupe da i on legne kraj nje ili na nju i tako se oboje spasu
a ovaj moj place ko kisa i jauce

kad sam ga iznenadila i pitala jel ti to places on je rekao kako ga je macka ujela za kresendo..tako on zove njegov organ pa da zato lije suze

jel ovaj moj ustvari emotivac a predstavlja se kao Roki 3

pitanje:jel neko od muskaraca ovde plakao uz neki film,isto vazi i za zene
i koji je film u pitanju

A dobro, potres'o se decko. :lol: Nemoj da mu to uzimas za zlo. :lol: Vole oni da se foliraju, u DNK im je da budu dominantni i hrabri. Jos dok smo bili neandertalci, muskarci su branili zene i decu. I to mu je jednostavno ostalo tako.. Sto naravno ne znaci da je od kamena. Ti tada dodjes i kazes mu "duso, dodji", zagrlis ga, suzdrzis se od smeha i pustis ga da malo pusti svoju mirniju stranu na povrsinu. :)
Moja drugarica je imala slucaj sa likom da je cuo neku pesmu i zaplakao jer ga je podsetila na oca koji je poginuo, no to je nesto drugo, ali umeju i oni da imaju svoje trenutke. Meni je sve to simpaticno. :)

Pa naravno da i muskarci ispoljavaju emocije, ali sad da je plakao uz Titanika..nesto ti i ne verujem. Smislila si temu da se poigras malo sa tim sindromom Balkanikusa i emocija, koji je vise nekako pop-medijski napumpan, nego sto zaista jeste.

Ja sam plakao :sad2: kada se Blonsky pretvorio u Hulka' i počeo da pravi srannja, a Hulk prelomio auto na dva dela i počeo da ga bije njime :sad2: I udara i udara, i neće da prestane a ovaj samo leži tamo :rida: niko da mu pomogne :rida:

btw, ona scena kad Hulk šutne Blonskog.. best ownage ever :mrgreen:

ja sam plako kad sam gledo kako je ričard hamond s poršeom gt3 rs-om pobedio džejmsa meja u ferari italiji koja je poprilično jača i brža
jednostavno, taj veličanstveni momenat i pothvat kad mašina da od sebe više nego što je u stanju me dira u tanane note te sam se proso
eto reko sam

a nije mi bilo svejedno ni kad se lesi vratila kući al tad nisam plako jer je bio hepiend ipak

Back