Jatemoto Popodu

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako bre daco druze pa stavi debeli jorgan...
najgore je ako se bes na tepihu samo....ja nisam probala jer mi je oduvek bilo logicno da mora nesto preko...a drugarica mi se pohvalila oguljenim ledjima jer su se kresali na tepihu....aman nidje logike pa ostro je
moze da zulja malo to stoji al sad bas preko tepiha i jorgana rane nema

drugo ako se u naletu strasti malo mrdnes pa ti neka noga dodje na parket il sta vec onda moze da bude jjebeno al mrdni se bre :lol:

Tepih i parket su SM fore, to je jasno. :sad2: Poenta je u onom "oštro je" - uništi me tekstil čak i običnog čaršava (plahte), a isto tako i "omotač" jorgana. Ni kao klinac, dok smo se ubijali na fudbalu, nisam "vukao" kraste po kolenima, a ovo je... :rumenka: Neki pliš da se proba ili šta već... Ili da skraćujem radnju... :rumenka:

i pozadi 2 komada za ublazavanje udaraca pri proklizavanju :per:

jatemoto je jako popularan u nas.
sad kad znam da se preziva popodu, nekako mi jos drazi.
cim dodjem kuci, podseticu se na neko od njegovih mudrih ucenja :mrgreen:

nisam ni sumnjo

Pazi kad sam hladno krenula da googlam i tražim koji li je taj majstor ljubavnih veština.....:zcepanje:

cunce majo :heart:

Ni njegov asistent Jatemoto Ukadi nije bezazlen, za'ebana im nauka... :rumenko:

interesantna ja ta loza Jatemoto-a, poznati su i
Jatemoto Nakitu
Jatemoto Okoploto
Jatemoto Natatami
:per:

Tepih i parket su SM fore, to je jasno. :sad2: Poenta je u onom "oštro je" - uništi me tekstil čak i običnog čaršava (plahte), a isto tako i "omotač" jorgana. Ni kao klinac, dok smo se ubijali na fudbalu, nisam "vukao" kraste po kolenima, a ovo je... :rumenka: Neki pliš da se proba ili šta već... Ili da skraćujem radnju... :rumenka:

jelll...u bre...kako
jorgance debelo il cebence ti ostro...bre daco resavaj taj problem po hitno i baci se na poso...nema odmora dok traje obnova :zper:
onda bockaj stojecki il krevet il sta ja znam...bitno da se bocka :zper:

... interesantna ja ta loza Jatemoto-a, poznati su i
Jatemoto Nakitu
Jatemoto Okoploto
Jatemoto Natatami
:per:
:lol: Neverovatno, braća Jatemoto su toliko čuveni, a ne mogu se pronaći na Guglu...
se smrzne guza :sad2::zcepanje:

ma ja imam parket od drveta bas...tvdo neko cudo bem mu misa jednom se izmace jorgan naeba mu koleno...siroma...inace nema frke...meni i lepse na podu...krevet me nekako ogranicava
oprez deco kad se ebete lepo rasirite prostirku :lol:

Ma ko će stalno voditi računa o prostirki... :rumenko:
A štof na krevetima, kaučevima, ležajima? Ima ga grubog... :rumenko:

jelll...u bre...kako
jorgance debelo il cebence ti ostro...bre daco resavaj taj problem po hitno i baci se na poso...nema odmora dok traje obnova :zper:
onda bockaj stojecki il krevet il sta ja znam...bitno da se bocka :zper:

imas srece :lol:
ladne one ploce kad se prilepis za njih...joj...volem ja pod tusem al je zajjebano bre

:zcepanje: Kud god i kako god okreneš - pogibija. Šta sve ljudi ne trpe zbog vođenja ljubavi... :rumenko:

bas vala
zivotinje :aha:

:rumenko: :D

Setio sam se nekog čoveka, koji je nekada davno pokupio nekolicinu nas na stopu... Vozi majstor, gleda nas omladince i nudi nas čvarcima i svežim hlebom, vidi da smo krepali od gladi i umora, i da bi nas oraspoložio krene sa za'ebancijom, naravno sa temama o seksu. Između ostalog pitao nas je da li više volimo da curama budemo od pozadi dok su na podu ili dok nam sedaju u krilo. :D Na osnovu ankete je mogao da proceni kakvi smo (ne)јеbači bili... :zcepanje:

Back