Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:juhuuu... ja ću biti prva... ja ću biti nešto kao srpska Lajka...![]()
11.23....okreci radovane..okreci milooradeeDisMisaL:A oće li ga puštati uz ili niz vetar?
Prva kosmička brzina, druga kosmička brzina, gas, gas...
DisMisaL:A oće li ga puštati uz ili niz vetar?
yebiga, kod nas ce i taj vas satelit da pokvare...mishica:DisMisaL:A oće li ga puštati uz ili niz vetar?
Pa dogovorili smo se da mora UZ vetar, da ga digne... satelit!![]()
Da duvamo kad nema vetra? Da lakše poletidivlja-u-srcu:Zato svi na treninge!![]()
ajde divlja...da se kalimo...bicemo prvi u svemiru...bez zemljine teze....divlja-u-srcu:Zato svi na treninge!![]()
raindog:juhuuu, mozda nam svima podele kosmonautska odela sa senzorima i stimulatorima, kad vec ne budemo mogli na zheljene destinacije bar da se 'kvalitetnije' cyber sexamo![]()
goodday:ajde divlja...da se kalimo...bicemo prvi u svemiru...bez zemljine teze....divlja-u-srcu:Zato svi na treninge!![]()
bice i meze
DisMisaL:Da duvamo kad nema vetra? Da lakše poletidivlja-u-srcu:Zato svi na treninge!![]()
Naravno da se SALImo kad se ne vežba već se samo sedi i priča...goodday:samo se salimo salimo![]()
![]()
![]()
ALI Smo zato orni za rad....DisMisaL:Naravno da se SALImo kad se ne vežba već se samo sedi i priča...goodday:samo se salimo salimo![]()
![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Ja mogu da vam pokazem, kako vozim raketu dve svetlosne godine u rikverc vezanih ociju.