Gost
Kad_LupimLupim:Ja mogu da vam pokazem, kako vozim raketu dve svetlosne godine u rikverc vezanih ociju.
Ma nemoj! To je moja uza specijalnost, mislim, rikverc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Ja mogu da vam pokazem, kako vozim raketu dve svetlosne godine u rikverc vezanih ociju.
da da daaaaaaaadivlja-u-srcu:Kad_LupimLupim:Ja mogu da vam pokazem, kako vozim raketu dve svetlosne godine u rikverc vezanih ociju.
E ti i ovaj DisMisal ste bas cooooooool!![]()
8)
goodday:da da daaaaaaaadivlja-u-srcu:Kad_LupimLupim:Ja mogu da vam pokazem, kako vozim raketu dve svetlosne godine u rikverc vezanih ociju.
E ti i ovaj DisMisal ste bas cooooooool!![]()
8)
![]()
sad su oni najlepshi![]()
do jaja..sada sam kao ja najlepshidivlja-u-srcu:Ljubi ga ja ja ja ja![/b]
Pa svi volU astronaute. Obasjava nas sjaj zvezdanih prostranstava, prosto sijamo.goodday:da da daaaaaaaa![]()
sad su oni najlepshi![]()
goodday:do jaja..sada sam kao ja najlepshidivlja-u-srcu:Ljubi ga ja ja ja ja![/b]
![]()
![]()
Evo navukao sam masku Dart Vejdera, da ne budem lep.goodday:sad su oni najlepshi![]()
ma kao...meni valjash te brothahood munje...DisMisaL:Evo navukao sam masku Dart Vejdera, da ne budem lep.goodday:sad su oni najlepshi![]()
Ne vredi, tako sam lepši nego u prirodi.
Skinuo sam je, sad nisam najlepši. Peace
patikice miladivlja-u-srcu:Koliko sam samo patila zbog toga kad se setim![/b]
goodday:patikice miladivlja-u-srcu:Koliko sam samo patila zbog toga kad se setim![/b]
![]()
DisMisaL:Evo navukao sam masku Dart Vejdera, da ne budem lep.goodday:sad su oni najlepshi![]()
Ne vredi, tako sam lepši nego u prirodi.
Skinuo sam je, sad nisam najlepši. Peace
smeshi mi se brkmishica:sad su oni najlepshi
Ko te slagao da nisi najlepsi, vidi samo ta usta, pa taj osmeh... dash jedan srk?![]()
idem za tobom...krk!mishica:trep trep... odoh u rupu, trk!