- Poruka
- 5.749
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Car pravi rasni..al ja sam ga više voleo dok je pevao za borusiju.upoznao coveka vise puta pio pice sa njim, legenda.
mislio sam na muzicara.Car pravi rasni..al ja sam ga više voleo dok je pevao za borusiju.
I ja sam...Ima jedna kafana na tromeđi dizeldorfa dortmunda i kelna tu Jašar pevao svoevremenomislio sam na muzicara.
vise puta je krajem devedesetih nastupao u restoranu marina u grockoj...tamo sam ga ja upoznao. a i pre toga je pevao na sabackom vasaru..negde krajem osamdesetih.I ja sam...Ima jedna kafana na tromeđi dizeldorfa dortmunda i kelna tu Jašar pevao svoevremeno
Vendi je pevala u rumi na vašaru.vise puta je krajem devedesetih nastupao u restoranu marina u grockoj...tamo sam ga ja upoznao. a i pre toga je pevao na sabackom vasaru..negde krajem osamdesetih.
A, šta umeš da daš? Nije savet prioritetJa bi rado pomogla ili dala savet ali ne znam kako![]()
P aovde dodju ili po savet ili pomoc, a sada stvano ne kapiram sta trebamoA, šta umeš da daš? Nije savet prioritet
Ti daj šta daš razgrabiće neko većP aovde dodju ili po savet ili pomoc, a sada stvano ne kapiram sta trebamo![]()
vendi peva svake godine na tresijama.Vendi je pevala u rumi na vašaru.
Jedan deda ukro pare iz kuće da tura vendi među sise
Pa ja samo savet i pomoc ne umem dati, ostalo ne davamTi daj šta daš razgrabiće neko već