JARCEVI

Kontradiktorna kombinacija jako
ma nije, Jarac daje ozbiljnost, tiha voda breg roni, praktičnost itd, uvek je prvo usmerenje ka zarađivanju, poslu, i netrpeljivost ka gubljenju vremena i trivijalnim stvarima. A od vodolije sklonost avanturama, duhovnosti, slobodi, originalnost. Čitala sam o ovoj kombinaciji i tek kada sam podznak uzela u obzir došlo je do nekog preklapanja. Jer sam uvek imala nešto što nije Jarac, a to se upravo podznakom može opisati (recimo nisam ni malo tradicionalna). Ja sam nadalje fascinirana time, kao neko ko je iz nauke, ne mogu da objasnim otkud toliko podudaranja. Saturn volim od detinjstva, volim mračne stvari takođe. A opet volim duhovne stvari, sklonost astrofizici, prostoru, vazduhu, čak se i bavim analizom molekula u vazduhu. i tako.. šteta je što ne živimo duže, šta sve ima da se razmatra, analizira i uživa u duhovnim stvarima !

ma nije, Jarac daje ozbiljnost, tiha voda breg roni, praktičnost itd, uvek je prvo usmerenje ka zarađivanju, poslu, i netrpeljivost ka gubljenju vremena i trivijalnim stvarima. A od vodolije sklonost avanturama, duhovnosti, slobodi, originalnost. Čitala sam o ovoj kombinaciji i tek kada sam podznak uzela u obzir došlo je do nekog preklapanja. Jer sam uvek imala nešto što nije Jarac, a to se upravo podznakom može opisati (recimo nisam ni malo tradicionalna). Ja sam nadalje fascinirana time, kao neko ko je iz nauke, ne mogu da objasnim otkud toliko podudaranja. Saturn volim od detinjstva, volim mračne stvari takođe. A opet volim duhovne stvari, sklonost astrofizici, prostoru, vazduhu, čak se i bavim analizom molekula u vazduhu. i tako.. šteta je što ne živimo duže, šta sve ima da se razmatra, analizira i uživa u duhovnim stvarima !

Pa na raskrnici si zbog takve kombinacije,veca bi ti steta mnogo vise bila da imas Sunce u Vodoliji (u padu) i Jarca u podznaku

Ovako imas na podznaku muski znak Vodolije u 1 kuci kojom prirodno vlada muska planeta Mars.Zato je princip 1 kuce aktivan

Jarac je epitom onoga sto kazemo biti kul,a mnogi ljudi mijesaju pojmove biti opsuten i lagan i biti kul

Pjesma koja njih moze da opise je one and only,al ne u smislu ega nego kroz sta su sve spremni da prodju do vrha a da ne izgube sebe

Definicija Jarca u pjesmi bi bila iz pjesme one and only...

High hopes and aspiration and years above my station,but through all these time i tried to walk with dignity and pride

Im an the one and only,nobody i rather be...

Na engleskom u opisu Jarca se koristi jedna rijec a to je The Achiever

Back