JARAC I RAK

Tamara Ma

Obećava
Poruka
92
Prvi put u zivotu imam ljubavni odnos sa Rakom, inace sam Rakove ceo zivot imala samo za prijatelje. Zanima me da li ovaj odnos moze potrajati i kakv bi mu bio kvalitet buduci da ima dosta opozicija. Mislim da bi ovde Mars i Satrun i njihov trigon mogli dati trajnost ali i neki vid borbe za odnos. Moj Saturn ga gusi rekla bih i pritiska

https://imgur.com/a/FnH8Y2a

Prvi put u zivotu imam ljubavni odnos sa Rakom, inace sam Rakove ceo zivot imala samo za prijatelje. Zanima me da li ovaj odnos moze potrajati i kakv bi mu bio kvalitet buduci da ima dosta opozicija. Mislim da bi ovde Mars i Satrun i njihov trigon mogli dati trajnost ali i neki vid borbe za odnos. Moj Saturn ga gusi rekla bih i pritiska

https://imgur.com/a/FnH8Y2a

teško da može potrajati sa tvojim sa u 7, vladarom 7 opozit njegova venera.
ma/sa nisu garancija za trajnost...
gušiš ga opozicijom sa na so ako je poslovni odnos u pitanju.
inače, to što ti imaš potrebu da se vežeš trenutno nemoj projektovati na svaku kombinaciju koja naleti... ovaj odnos se morao ostvariti, njegov čvor je na tvom dc.
i njegov sa tvoj sč
što se mene tiče, daleko od trajnosti.
a i ne bi bilo dobro da imaš decu sa njim.
meni ovo ne liči na ljubavni odnos, više na neku privrženost.

Spojila nas je velika strast, bas bas velika. Takav odnos ni sa kim nisam imala, takvu pozudu i takav osecaj potpune predaje nekome. I sad se izbegavamo jer ne mozemo zajedno a ne mozemo da budemo prijatelji bas zbog te strasti. Kaze da mu naredjujem stalno a ja uopste ali uopste ni u jednom trenutku nisam imala taj osecaj da zapovedam ni nista slicno....
Moj Sa vladar sedme i njegov Ju vladar sedme su u trigonu... On se dosta uklapa u moje sedmo, zadrt je, tradicionalista porodican i ponasa se kao da ima 50godina, takva su mu razmisljanja, bas je starmali...al eto te opozicije

- - - - - - - - - -

u odnose ljubavne uvek ulazim samo ako pomislim da ce trajati, nisam sklona kombinacijama i bas razmislim dobro s kim cu biti al eto zajebem se :D

Back