Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
То што си ти Јарац и он Рак нема никакве везе са везом... То је само позиција Сунца... Остале планете се морају знати да би се могао гледати упоредни хороскоп...или било који... Значи мора се знати тачан датум, време као и тачно место рођења... Најбоље је да потражиш неког астролога...
То што си ти Јарац и он Рак нема никакве везе са везом... То је само позиција Сунца... Остале планете се морају знати да би се могао гледати упоредни хороскоп...или било који... Значи мора се знати тачан датум, време као и тачно место рођења... Најбоље је да потражиш неког астролога...
Не к-аки, неће девојчица да се жени са њим па да тражи астролога, видиш да је '96 годиште.
У астрологија ова комбинација је јако добра. Свака комбинација супротних знакова је добра, по астролозима одлична. Јарац и Рак су такав пример. Мада, пошто ја не верујем много у астрологију, из искуства знам да комбинација супротних знакова која је по астролозима одлична, јако лоша. Припадници мог супротног знака ме доста нервирају и не подносим их.
Боље иде ако су у питању Асц. Ооо, што ја то добро знам.
А и сунчани поларитети су нешто позитивно само за себе. За више је потребно да неко погледа и остатак синастрије и композит. Вероватно сам нешто пропустио да додам.