Japanske prepelice

aleksei373

Početnik
Poruka
24
Pozdrav svim clanovima. Poceo sam sa uzgojem japanskih prepelica, trenutno ih imam 12 zenki i 4 muzjaka. Planiram da ih dignem na oko 50 zenki za pocetak. Zanima me da li neko od vas zna u Srbiji ili preciznije u Vojvodini ko otkupljuje jaja na veliko ili sqme prepelice? Svaka informacija mi je od koristi :)

Isplatiće ti se jedino ako ih budeš prodavao po pijacama . Nije problem povećati jato jer je to u sustini jednostavan posao ali problem je prodaja .
Veliki otkupljivači će ti ponuditi takvu cijenu da ti se može isplatiti jedino ako imaš nekoliko hiljada prepelica ali onda se možeš upetljati u nešto
iz čega se nećeš moći izvući bez velikih gubitaka .Imao sam farmu i saradjivao sa većim igračem od sebe ali smo na kraju odustali obojica .

Isplatiće ti se jedino ako ih budeš prodavao po pijacama . Nije problem povećati jato jer je to u sustini jednostavan posao ali problem je prodaja .
Veliki otkupljivači će ti ponuditi takvu cijenu da ti se može isplatiti jedino ako imaš nekoliko hiljada prepelica ali onda se možeš upetljati u nešto
iz čega se nećeš moći izvući bez velikih gubitaka .Imao sam farmu i saradjivao sa većim igračem od sebe ali smo na kraju odustali obojica .

Trgovci uvek skinu kajmak...

ovo se zove prava informacija i savet u pravo vreme

bravo za tebe

Back